Zebra heeft een nieuwe manier van verzenden ontwikkeld voor het verzenden van pakketten genaamd Zebra Z-Slip. Met deze nieuwe techniek kunt u enorme tijdsbesparingen realiseren. Kostenreductie is hiervan dus een logisch gevolg.
Onderzoek en uitgebreide tests hebben uitgewezen dat u tot 2000 werkuren op jaarbasis kunt besparen. Dit is 1 FTE per week!  Hieronder gaan we dieper  in op deze nieuwe methode.

Hoe werkt het?

Het printen en het bevestigen van etiketten op dozen is een arbeidsintensief proces. Uit tests blijkt dat dit een gemiddelde tijd van 40 seconden in beslag neemt per etiket. Dit proces houdt in:

  1. Opdracht versturen naar printer
  2. Pakbon opvouwen
  3. Pakbon in verzendhoes schuiven
  4. Pakbon van ondergrond verwijderen
  5. Verzendhoes met pakbon erin op de doos plakken

Zebra heeft de oplossing voor tijdsbesparing, door in dit tijdrovende proces een paar handelingen samen te voegen. De Z-Slip van Zebra is de vrije vertaling van de alles-in-een-pakbon.
Verzendhoesjes zijn hiermee verleden tijd. Na het printen van de pakbon kunt u met 1 simpele handeling deze bevestigen op uw pakket. Hiermee zal dit proces worden gereduceerd van 40 naar 11 seconden! Wanneer hier een rekensom op los wordt gelaten bespaart u bij een gemiddeld volume van 1000 pakketten ongeveer 8 uur per dag! De stappen staan hieronder op chronologische volgorde.

zebrazslipgroot

Is deze oplossing ook geschikt voor mijn Zebra printer?

Momenteel is Zebra Z-Slip beschikbaar voor de volgende modellen:

Aangezien de pakbon een grootte heeft van 168 x 152 mm kunt u deze enkel inzetten in modellen met een printbreedte van minimaal 6 inch. Z-Slip is alleen beschikbar in de Direct Thermische variant.

Total Cost of ownership

Wilt u weten wat u kunt besparen? Wij berekenen dit graag voor u. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.