De bekende printer van Zebra, de industriële S4M, heeft een waardige opvolger gekregen. Zebra heeft namelijk de ZT200 serie ontworpen. Voor ontwikkeling van deze nieuwe serie heeft Zebra goed gekeken naar de voorganger, de S4M. Ook de jarenlange feedback van klanten is in het ontwerp meegenomen. Dit alles maakt de Zebra ZT200 serie printers zo gemakkelijk in gebruik dat er zonder enige moeite zeer goede printresultaten worden bereikt. Dankzij de intuïtieve gebruikersinterface is weinig of geen training nodig, en de handige zijlader en kleurcodering van het mediapad zorgen ervoor dat de media probleemloos kunnen worden verwisseld. De Zebra ZT200 serie heeft een ruimtebesparend ontwerp en neemt minder ruimte in dan de S4M. Verder heeft de ZT200 serie een simpele installatie, gebruiksgemak en onderhoud.

Zebra ZT220 printer Zebra ZT230 printer
Zebra ZT220 printer Zebra ZT230 printer

De ZT200 is beschikbaar in 2 varianten: De ZT220 en de ZT230. Grote verschillen tussen beide modellen zijn dat de ZT230 een metalen behuizing, LCD display en de mogelijkheid heeft tot het installeren van een groter ribbon (450 meter). De ZT220 heeft een plastic behuizing, geen scherm en kan 300 meter ribbon installeren. Beide modellen zijn leverbaar in zowel een 203DPI als 300DPi uitvoering. Standaard is de ZT200 serie voorzien van een USB en RS232 poort. Net zoals haar voorlopers is deze printer speciaal ontwikkeld voor toepassingen in magazijn- en productieomgevingen.

Zebra ZT220 in gebruik

Met de ZT200 serie heeft u een robuuste labelprinter met uitgebreide functionaliteit, die ook nog eens klein, goedkoop en gebruiksvriendelijk is. Welk type barcodes u ook print en ongeacht wie deze print, met de betrouwbare ZT200 heeft u de juiste printer in gebruik.