Zebra haar nieuwste cardprinter gelanceerd: de Zebra ZXP7. Deze cardprinter zal op termijn de Zebra P330i en Zebra P430i gaan vervangen. De Zebra  ZXP7 kan maar liefst 225 cards (dubbelzijdig) per uur bedrukken. Hiermee is het de snelste cardprinter die Zebra momenteel in het assortiment heeft.

Op het gebied van connectiviteit heeft Zebra de ZXP7 standaard uitgerust met een USB en ethernetpoort. Optioneel kunt u de ZXP7 uitrusten met encoder voor magneetstrips of een encoder voor het beschrijven van chips op bijvoorbeeld bankpassen. Tevens is de ZXP7 verkrijgbaar met zowel een enkelzijdige als een dubbelzijdige laminator. Dit is een extra beschermlaag op de passen welke  beschadiging van de passen tegen gaat en de levensduur verlengt. De Zebra ZXP7 is standaard voorzien van 2 jaar fabrieksgarantie op zowel de printer als printkop.

Toepassingen Zebra ZXP7 cardprinter

De Zebra ZXP7 cardprinter is voor meerdere omgevingen en applicaties in te zetten. Hieronder staan enkele voorbeelden voor u op een rij:

  • Plastic kaarten printen voor Persoonlijke identificatie en toegangscontrole
  • Plastic kaarten printen voor klantenpassen en lidmaatschap kaarten
  • Plastic kaarten printen voor evenementen
  • Plastic kaarten printen voor giftcards

Zoals u ziet is de Zebra ZXP7 cardprinter breed inzetbaar voor verschillende toepassingen. Door middel van de “Stel samen” knop op ZXP7-pagina kunt u de de Zebra ZXP7 naar uw wens samenstellen.
Wilt u ook aan de slag met het bedrukken van plastic kaarten maar staat uw toepassing er niet tussen? Neem contact met ons op voor een advies op maat.

ZXP7laminatorblogZXP7openblogZXP7blog

 

 

 

 

 

Wij vernemen graag van u hoe uw eerste indruk is van de Zebra ZXP7. Interesse om met behulp van de Zebra ZXP7 bepaalde bedrijfsprocessen te verbeteren of opmerkingen over dit artikel? Laat uw reactie hieronder achter!