9 tips voor een succesvol RFID project

Negen zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je RFID wil implementeren binnen je organisatie.

RFID, veel mensen hebben er wel eens iets van gehoord, maar weinigen begrijpen het echt en nog minder mensen kunnen het daadwerkelijk implementeren. Het is niet voor niets een hele onderneming om het in je organisatie in te bedden, maar als het eenmaal zover is, kan het enorme voordelen bieden zoals:

 • Het traceren van goederen in de gehele productieketen.

 • Het bijna real-time valideren van te leveren en geleverde goederen.

 • Beveiligen van diefstalgevoelige hardware.
 • Het vergroten van de voorraadzichtbaarheid.
 • Tegelijkertijd (zonder zichtlijn) scannen van meerdere items.
RFID warehouse

We hopen dat deze vragen je helpen om te besluiten of RFID wat voor jouw bedrijf kan zijn. RFID is dus erg complexe materie en het is sterk aan te raden een RFID partner in de arm te nemen die kennis van zaken heeft en het project tot een goed einde kan brengen. Wij helpen je graag op weg, dus neem vooral contact op met ons voor de mogelijkheden.

Meer over RFID

Meld je aan voor onze whitepaper

Om je op weg te helpen met een RFID-project heeft OPAL een Whitepaper geschreven. Hierin staat in minder dan 10 stappen of RFID geschikt is voor jullie organisatie en geven we duidelijke voorbeelden uit de praktijk om je op weg te helpen. Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens achterlaten en wij sturen de Whitepaper per e-mail.

  Meer weten over onze RFID aanpak?

  Lees meer over onze RFID-oplossingen, aanpak en ervaringen op onze RFID pagina! Direct meer weten, bel dan 088 23 53 400

  Meer over RFID-oplossingen

  OPAL oplossingen

  Oplossingen van OPAL zijn flexibel en modulair zodat je een systeem krijgt wat snel geïmplementeerd is en meetbaar resultaat geeft. Dit zorgt ervoor dat we onze oplossingen snel en effectief kunnen integreren met bestaande systemen zoals SAP (EWM), Microsoft Dynamics, Oracle, Manhattan WMS, Afas, Exact e.d.. Bij een IT oplossing van OPAL hoort een uitstekende dienstverlening en vlekkeloos incidentenbeheer voor uptime en continuïteit van je systeem.

  Connect vandaag nog met ons team

  Bel me terug

   2023-04-18T14:05:38+01:00
   Ga naar de bovenkant