OPAL BULL – Mobile Workstation – Trolley

OPAL Bull – Mobile workstation – Trolley

De OPAL Bull tafelwagen is een robuuste werkplek op wielen inclusief stroomvoorziening voor computer, (label)printer, monitor en/of barcode scanners.

De OPAL Bull robuuste mobiele werkplek maakt gebruik van de nieuwste oplaad- en Lithium-batterij technologie om draadloos en mobiel werken mogelijk te maken op de industriële werkvloer.

De modulaire opbouw biedt veel mogelijkheden voor maatwerk.

mobile workstation - trolley - OPAL Bull

De OPAL BULL wordt o.a. ingezet in magazijn- en productieruimtes, (DIY)winkels, expeditie vloer en lading-docks. Voor omgevingen waar mobiel werken vereist is en waarbij de apparatuur tegen een stootje moet kunnen is de OPAL BULL een ideale oplossing.

Dankzij 2 krachtige Lithium batterijen en 400W beveiligde omvormer is er 230V aanwezig. Afhankelijk van de belasting, kan er gemiddeld 6 tot 14 uur aaneengesloten gewerkt worden met een volle batterij lading. Door middel van eenvoudige LED indicatie is af te lezen hoeveel batterij capaciteit beschikbaar is.

De OPAL BULL wordt eenvoudig opgeladen door de voedingskabel in het stopcontact te steken. De OPAL BULL zal binnen 60 minuten van 0% tot 70% opladen. Wilt u meer capaciteit uit uw OPAL BULL halen dan is het mogelijk om de batterij capaciteit te verdubbelen of om gebruik te maken van het batterij-wissel-systeem.

De OPAL BULL kan uitgerust worden met Computer/PC, thinClient of Vehicle Mount computer. Vaak worden BULL’s ook uitgerust met thermische (label)printers en barcode scanners. OPAL levert hiervoor de totale oplossing.

Bull uitvoeringen:

Bull S Lichte en compacte robuuste trolley. De S uitvoering onderscheid zich door zijn gewicht en uitstekende wendbaarheid. Industriële computer/werktafel met open frame. Het werkblad van 80x60cm is voldoende voor een laptop/computer met monitor, keyboard/muis (label)printer en barcode scanner.

Bull M onze compacte robuuste trolley is de populairste uitvoering van de kudde. De M uitvoering onderscheid zich door een korte wielbasis en uitstekende wendbaarheid en gesloten frame. Het werkblad van 80x60cm is voldoende voor een Vehicle mount computer en/of laptop/computer/thinclient met monitor, keyboard/muis (label)printer en barcode scanner. Bull M is uitermate geschikt voor smallere gangpaden. De Bull M kan uitgebreid worden met een lade en extra batterij.

Bull L is de langere uitvoering en biedt een groot werkblad van 60x140cm. De L uitvoering wordt vaak gebruikt als verpakkingstafel, assemblagetafel en/of pakketten verzendtafel omdat de werkplek op de gehele werkvloer ingezet kan worden. De Bull L kan uitgebreid worden met een lade en extra batterij.

Bull XL is de grootste van de Bull kudde. Een volledig bureau op wielen met opstaande schotten waarop eenvoudig apparatuur, bakjes en schappen gemonteerd kunnen worden. Dankzij de grotere wielen met dubbel uitgevoerd kogellagers, laat deze grote werkplek zich eenvoudig verplaatsen naar de juiste plek op de werkvloer om zijn taken uit te voeren. De Bull XL kan uitgebreid worden met een lade en extra batterij.

BULL – S

BULL – M

BULL XL

 BULL S BULL M BULL XL
Afmeting werkblad 80×60 cm Afmeting werkblad 80×60 cm Afmeting werkblad 140×80 cm
Werkhoogte 106 cm Werkhoogte 106 cm Werkhoogte 106 cm
Gewicht 65 kg Gewicht 80kg Gewicht 130 kg
Bokwiel 2x
Zwenkwiel geremd 2x
Bokwiel 2x
Zwenkwiel geremd 2x
Bokwiel 2x
Zwenkwiel geremd 2x
Hoogte wiel =155mm
Gewicht/wiel 180kg
Hoogte wiel =155mm
Gewicht/wiel 180kg
Hoogte wiel =237mm
Gewicht/wiel 250kg
Electra specificaties
Batterijen 2x, Lithium ijzer fosfaat accu’s (uitbreidbaar naar 4x Lithium batterijen voor Bull M, L en XL)
Omvormer Zuivere sinus omvormer 400W – Digitaal gestuurd 230 VAC output
Oplader Van 0% tot 70% batterij capaciteit in 60 minuten
Van 70% tot100% batterij capaciteit in <60 minuten

Demonstratie of proefplaatsing: