CK75 cash-back

Bent u klaar voor de Honeywell CK75?
Ruil uw terminal in voor korting op de nieuwe Honeywell CK75

Sneller, meerdere platformen, backwards compatibel met de CK70/71 accessoires:
De CK75.

Deze handheld computer is kleiner en lichter vergeleken met andere ultra robuuste mobiele computers. Bovendien is de Honeywell CK75 speciaal geoptimaliseerd voor het gebruik in warenhuizen en distributieomgevingen. Indien nodig is er een “cold storage” versie; met een ingebouwde verwarming. Dus dit maakt het de ideale mobiele computer voor in de koeling en vriezer, werkzaam tot maar liefst -30°C.
Er zijn verscheidende accessoires beschikbaar, speur door de guide om te bepalen welke u nodig heeft.

Bij dit soort apparatuur wilt u zeker ervan zijn dat het naar behoren werkt. Want bij proces optimalisatie, telt elke seconde. Bij OPAL kunt u terecht voor deze zekerheid.

Tijdelijk cash-back

Anders gezegd: bij inlevering van uw huidige terminal krijgt u €100 korting op de Honeywell CK75. Hiermee kunt u in 1 klap uw proces verbeteren én u krijgt geld voor de oude terminals.  Tot slot is hij voorzien van de nieuwste besturingssystemen en biedt Honeywell de mogelijkheid om te wisselen. Kortom als u van Windows naar Android wilt, dan is dit mogelijk! De verschillende configuraties van de Honeywell CK75 zijn te zien in onze webshop.

Voor meer specificaties, download hier de brochure.

Interesse? Neem contact op met onze specialisten!