SOTI Mobicontrol

Bewezen Enterprise Mobiliteit Management Software

SOTI MobiControl maakt Enterprise Mobility Management (EMM) eenvoudiger dan ooit tevoren. Het stelt bedrijven in staat om elk apparaat of IoT-apparaat, met elke vormfactor en ieder besturingssysteem gedurende de hele levenscyclus veilig te beheren. Vanaf het moment dat je het uit de doos haalt om te configureren tot het moment dat het apparaat met pensioen wordt gestuurd. Het beheert alle aspecten van enterprise mobility oplossingen. Zo wordt het eenvoudig en inzichtelijker om je mobiele apparaten te traceren, ze te onderhouden met de juiste up-to-date software en worden gegevens veilig bewaard.

SOTI EMM Lifecycle

Waarom OPAL kiest voor SOTI MobiControl

SOTI Mobicontrol is de marktleider op het gebied van EMM oplossingen en geschikt voor een breed scala aan branches. Met name op gebied van de transport & logistiek, waar mobiel & digitaal werken inmiddels de norm is. Hier is het belangrijk dat de ‘workforce’ zo optimaal mogelijk presteert. Helaas wordt de workforce regelmatig gehinderd in de praktijk. Dit is te danken aan problemen met het apparaat en/of  kritische applicaties. De traditionele manier van IT-support is vaak tijdrovend en vereist dat het apparaat fysiek bij de IT-medewerker aanwezig moet zijn. Kostbare tijd gaat hierdoor verloren, tijd die medewerkers niet aan hun ‘’normale’’ werk kunnen besteden. Met als resultaat uitgestelde leveringen en klantbeloftes die niet nagekomen kunnen worden.

Bij OPAL horen wij dit soort verhalen maar al te vaak. Het digitaliseren van je supply chain proces is een flinke investering, vaak ben je ook sterk afhankelijk van je mobiele apparaten. Wij adviseren veelal om voor je mobiele apparaten ook goed te onderzoeken hoe het zit met het beleid op gebied van Enterprise Mobility Management. Het gebruik van een MDM-systeem zoals SOTI MobiControl maakt dit al vele malen toegankelijker en efficiënter. In de logistiek is het zeer waardevol om complexe processen en informatiestromen eenvoudig, inzichtelijker, efficiënter en beter beheersbaar te maken.

Wij maken er daarom ook geen geheim van dat wij grote voorstanders zijn van SOTI MobiControl. Wij gebruiken dit ook voor onze Mobile Device Management Services. Als SOTI Platinum Partner helpen wij onze klanten graag met het verkrijgen, implementeren of compleet uitbesteden van hun Enterprise mobiliteit vraagstukken omtrent beheer.

OPAL helpt op drie manieren

 • Voorzien & optioneel implementeren van SOTI

 • Faciliteren van een eigen SOTI-omgeving in de cloud (hosted oplossing)

 • Compleet ontzorgen met een eigen SOTI-omgeving, compleet ingericht, beheren van device-images en remote support

MDM On Prem

 • Eigen beheer & eigen hosting
 • Vanaf 25 apparaten of meer

MDM Premium

 • SOTI MobiControl met OPAL MDM
 • Incl. Beheer en support services van OPAL

MDM Essential

 • SOTI MobiControl vanaf 1 apparaat
 • Geen omkijken naar hosting, onderhoud en updates

Ervaar SOTI MobiControl Gratis!

Wil je zelf ervaren hoe het is om Soti MobiControl te hebben in uw organisatie? Probeer het dan kosteloos uit. Het enige wat je hoeft te doen is contact op te nemen met OPAL. Onze medewerkers helpen je graag op weg en binnen enkele stappen zijn jouw apparaten klaar om op afstand beheerd te worden.
Boek nu een vrijblijvende demo!

Wat zijn de voordelen van SOTI MobiControl

 • Zolang je een internetconnectie hebt kan je op afstand meekijken (Remote Control) en eventueel de controle overnemen om support te leveren. Zo kan je altijd en overal support leveren.

 • Kiosk mode vervangt het standaard OS zijn homescreen met een aanpasbaar startscherm dat enkel toegang geeft tot specifiek aangegeven applicaties, webadressen of webapplicaties.

 • Beheer belangrijke informatie en data van apparaten zoals OS versie, geheugen- batterij gegevens, etc.. Hierdoor kan je eenvoudig complicaties herkennen voordat ze grote problemen veroorzaken.

 • Ieder Operating Systeem (OS) is eenvoudig te configureren in SOTI. Zo zijn o.a. Android, Windows en IOS geen enkel probleem. Het updaten, beheren van verschillende configuraties en software houd je overzichtelijk en eenvoudig beheersbaar

 • Veiligheidrisico’s , downtime en andere belemmeringen die het supply chain proces kunnen belemmeren kan je tot een minimum beperken. In veel gevallen ontstaan dataen beveiligingslekken door verloren of gestolen apparaten. SOTI MobiControl kun je dit soort apparaten snel traceren en kun je voorkomen dat er gevoelige data op straat komt te liggen.

Download de gratis whitepapers!

Hoe EMM de transport & Logistiek helpt

  Whitepaper 1 vb

  Hoe productie & de supply chain profiteren van EMM!

   SOTI Whitepaper 2

   Managed IT Services

   Beheer van systemen (hardware, software, infrastructuur) is onmisbaar voor elk bedrijf. Met name voor organisaties die bedrijf kritische operationele processen hebben. OPAL managed services is niet alleen het afhandelen van een hardware defect of support vraag. Wij kunnen ook jouw bedrijfskritische toepassingen beheren zodat zoveel mogelijk up-time gegarandeerd kan worden.
   Heb je bedrijfskritische operationele processen, dan is van cruciaal belang om een partner als OPAL aan je zijde te hebben. Dankzij onze actieve bijdrage aan consistent onderhoud van jouw hardware en bedrijfsapplicaties word je compleet ontzorgt.

   Connect vandaag nog met ons team

   Bel me terug