Software ontwikkeling

AGILE software ontwikkeling

Elke medewerker in een organisatie heeft een idee voor het verbeteren van bedrijfsprocessen. Het is vaak noodzakelijk dat de bestaande software applicaties aangepast of uitgebreid moeten worden om deze verbeteringen te realiseren. Als systeem integrator weet OPAL als geen ander dat software ontwikkeling één van de belangrijkste pilaren is waarmee het succes van ieder automatiseringsproject valt of staat.

Bovendien bieden wij al bestaande oplossingen in de vorm van ons Logistieke Executie Framework. Een framework dat als solide basis fungeert voor onze digitale logistieke oplossingen. Gebaseerd op bewezen Microsoft technologie voor eenvoudige integratie met bestaande systemen en apparaten. Ons Framework biedt snelle integratie van barcode/rfid scanning en printing technologie. Met behulp van scanners, printers en mobiele devices  zetten wij snel papieren proces om in een digitale werkwijze.

Of u nu kiest voor maatwerk software of een standaard oplossing, het beheer van het totale automatiseringssysteem centraal. Een mobiele app maken, kunnen heel veel bedrijven. Voor een oplossing die schaalbaar is, beheersbaar is en waar u jaren probleemloos mee kunt werken, dat is waar wij uitblinken.De oplossingen van OPAL in combinatie met ons service en beheerconcept is robuust en blijft compatibel met de komst van nieuwe hardware, OS’s en infrastructuur.

.

Wat maken wij:

  • Maatwerk applicatie ontwikkeling

  • Apps voor mobile devices

  • API-koppelingen met externe systemen

  • Database koppeling & integratie

  • Koppeling met Mobile devices, RFID-systemen en labelprinters

  • Overzichtelijke middelware en portalen

Wat houdt dit in voor u?

  • Geen losse systemen meer

  • Voorkom dubbele invoer van data

  • Werk overal en wanneer je maar wilt

Onze dienstverlening

OPAL levert verschillende diensten om jou oplossing zo goed mogelijke te realiseren. Er wordt bij OPAL veel tijd besteed aan kennisontwikkeling, certificering en kennisdeling om onze expertise in topconditie te houden. We begrijpen heel goed dat je een beroep doet op die expertise om een doel te bereiken. Gezamenlijk houden we dat doel voor ogen. We werken vaak in teams en gebruiken bewezen methodieken in onze projectaanpak. Onze professionals zijn klantgericht en proactief.

Connect vandaag nog met ons team:

Bel me terug