Enterprise mobility oplossingen

Wat zijn Enterprise Mobility Oplossingen?

Hedendaagse werkomgeving is altijd in beweging. Enterprise Mobility bestaat uit oplossingen die medewerkers in staat stellen mobiel te werken en geven toegang tot bedrijf informatiesystemen via cloud technologie. Hierdoor verandert de manier van werken op de werkvloer. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Vraagstukken zoals: hoe automatiseer ik werkprocessen en hoe organiseer ik informatiestromen? Dit vergt niet alleen de nodige geschikte apparatuur voor de werkvloer, maar ook softwareapplicaties, connectiviteit, naadloze integratie met bestaande systemen inclusief beheer en beveiliging van al deze aspecten. Met de Enterprise Mobility oplossingen van OPAL leveren wij niet alleen de hardware – en software oplossingen, de consultants van OPAL kijken naar de gehele lifecycle van de oplossing. Door grondig de situatie te analyseren, en naast onze opdrachtgevers te staan en goed samen te werken, realiseren wij moderne mobility oplossingen die de operationele processen in de kern automatiseerd en die aansluit bij het adoptie niveau van de gebruikers. Zodoende kan uw organisatie kan doen waar zij goed in is en werken medewerkers met goed IT gereedschap waardoor er minder fouten gemaakt worden en de productiviteit verhoogd. Of u nu werkzaam bent in de transport & logistiek, groothandel & retail, industrie & productie of de gezondheidszorg. Enterprise Mobility oplossingen van OPAL worden inmiddels in elk marktsegment succesvol toegepast.

Enterprise Mobility Zebra

Bij OPAL zijn we overtuigt dat ‘purpose build devices’, oftewel apparatuur ontworpen voor specifieke toepassingen, het meest geschikt zijn voor het automatiseren van operationele processen ten opzichte van ‘generieke’ consumenten devices. Robuuste devices die lijn-werkers en kennis-werkers in staat stelt hun werk foutloos, snel en bovenal efficiënter uit te voeren. Daarom begrijpen wij dat in de jungle van apparaten kan zorgen voor de nodige keuzestress. Geen nood; de product specialisten van OPAL zijn er om je te begeleiden en adviseren. Bij OPAL werken wij nauw samen met fabrikanten zoals Zebra, Honeywell en Datalogic. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën op gebied barcodescanning, labelprinters, mobiele computers en alles wat hierbij komt kijken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons direct voor een vrijblijvend gesprek!

Apparatuur is niks zonder applicaties. Bij OPAL zorgen we ervoor dat enkel de juiste applicaties correct en veilig geïnstalleerd zijn op devices. Van Telnet Emulatie software, tot client- en webapplicatie- en MDM met SOTI-Mobicontrol. Wij denken met u mee en dankzij onze jarenlange ervaring zorgen we voor een naadloze aansluiting van devices op uw supply chain executie systeem.  We hebben veel ervaring met software oplossingen voor SAP EWM – Console/ITS-mobile/fiori), Dynamics365, Oracle, JDE EnterpriseOne, ManhattanWMS, Exact, Afas-software etc.  Mocht dit niet toereikend genoeg zijn, dan heeft OPAL eigen in-house software ontwikkelaars voor een geheel unieke oplossing. Zo bouwen wij complete software applicaties (web-applicaties en mobiele applicaties) en software die met behulp van onze OPAL Framework middleware oplossing naadloos aansluiten op uw processen. Dit doen we met bijzonder veel aandacht voor de opdrachtgever en het ontwikkelproces.

Al die apparaten en applicaties zorgen voor veel extra communicatiepunten binnen uw IT landschap. Het is uiteraard van groot belang dat al deze appraten en applicaties goed verbonden en bovenal veilig blijven. Verbindingen van mobiele devices met uw informatiesysteem kunnen zelfs buiten uw beveiligde netwerk liggen. Bij OPAL realiseren wij dat veiligheid en uptime de belangrijkste overwegingen zijn bij het implementeren van nieuwe systemen. Onze technische specialisten kijken naar het gehele infrastructuur, van het netwerk tot aan het apparaat. Om een oplossing te bieden met een optimale dekking en veilige verbinding. Onder connectivity verstaan we alle mogelijkheden tot het (veilig) uitwisselen van data. Tussen apparaten, systemen en databases. Onze technici en ontwikkelaars samen zorgen voor een snellere en efficiënte manier van samenwerken.

Net als elk IT systeem hebben Enterprise Mobility oplossingen aandacht en onderhoud nodig. Dit is noodzakelijk voor het beschermen van uw bedrijfsgegevens, medewerkers en werkprocessen. Wij houden applicaties veilig en up to date in onze beheer omgeving en monitoren deze continu.  Als er tientallen of honderden apparaten en applicaties beheerd moeten worden, kan het onderhouden hiervan al snel een dagtaak worden. Bij OPAL kunnen wij met onze Mobile Device Management dienstverlening volledige ondersteuning bieden. Met Enterprise Mobility Management (EMM) oplossingen zoals SOTI Mobicontrol wordt het beheren van meerdere apparaten eenvoudig. Updates, instellingen aanpassen en configuratiewijzigingen zijn eenvoudig te plannen en uitvoerbaar vanuit één omgeving. Door de inzet van DevOps oplossingen helpen de engineers van OPAL onze klanten met het regelmatig testen en updaten van omgevingen. Meer weten over de Managed Services beheeroplossingen van OPAL; vraag vandaag nog een vrijblijvende gesprek aan.

Systeemintegratie, het verbinden en/of koppelen van systemen, zodat die met elkaar samenwerken is cruciaal voor het automatiseren van operationele processen. Bij veel automatiseringsprojecten moeten er bestaande informatiesystemen digitaal samenwerken met het nieuwe systeem wat aangeschaft wordt om een bepaald voordeel te behalen (bijvoorbeeld: meer snelheid/productiviteit, minder fouten, minder menselijke handelingen). OPAL gebruikt een framework middleware oplossing om systemen met elkaar te integreren. Onze middleware oplossing maakt het mogelijk dat we bijvoorbeeld op basis van webservices en api’s data tussen systemen op een veilige en gevalideerde basis met elkaar kunnen uitwisselen. Ons middleware framework oplossing maakt het mogelijk om de meest moderne technologie (bijvoorbeeld: voice, augmented reality en machine learning toe te passen voor bijvoorbeeld mainframe systemen die 30/40 jaar oud zijn. Neem contact met ons op, wij zijn benieuwd naar uw uitdaging.

Waarom Enterprise Mobility Oplossingen van OPAL?

Integreren, connecteren en beheren

De kunst zit het in het samen laten werken van alle factoren tot één oplossing op gebied van Enterprise Mobility. Het aanvliegen van dit soort complexe projecten vergt veel kennis en kunde. Met onze techneuten en software ontwikkelaars zoeken we gezamenlijk naar een oplossing die past in uw specifieke situatie. Zo leveren wij een werkende oplossing dat rekening houdt met jullie huidige en toekomstige situatie. Het summum van bestaande en nieuwe systemen in een geautomatiseerd proces van werkzaamheden en informatieverwerking. Dit doen we met veel aandacht naar jullie wensen en het proces. Hoe precies lees je in onze werkwijzen.

Slimme apparaten en applicaties zorgen voor nieuwe mogelijkheden tot mobiliteit en connectiviteit. Het geeft uw medewerkers de tools om sneller en efficiënter te werken en communiceren. Het beheren van al deze zaken heeft zo zijn eigen uitdagingen; hoe zorg ik voor voldoende connectiemogelijkheden van alle apparaten en applicaties. Welke applicaties sta ik toe en behoud u de apparaten veilig . Defecten en nieuwe apparaten configureren naar de uniforme instellingen. Vaak praat je over het beheren van tientallen of zelfs honderden apparaten. Het wijzigen van één instelling kan dan al snel een dagtaak worden. Uiteraard hebben wij aan al deze zaken gedacht. Hoe wij dit doen, met veel aandacht en een goed gesprek! Dus bel direct één van onze specialisten.

Contact

De voordelen van Enterprise Mobility

  • Verhoog de productiviteit door medewerkers de juiste tools te geven om sneller te werken en overal data te raadplegen.

  • Bewaar waardevolle data van je medewerkers en klanten. Door data te bewaren en analyseren kan je processen verbeteren en versnellen.

  • Laat medewerkers beter met elkaar samenwerken door werkstromen te automatiseren, real-time data uit te wisselen en met elkaar laten communiceren. Nooit meer vertragingen. 

  • Beheer al je apparaten op een afstand en verhelp obstakels direct on the go’. Bovendien onderhoud je eenvoudig al je assets zodat je ongewenste bezoekers buiten de deur houdt. 

OPAL oplossingen

Oplossingen van OPAL zijn flexibel en modulair zodat je een systeem krijgt wat snel geïmplementeerd is en meetbaar resultaat geeft. Dit zorgt ervoor dat we onze oplossingen snel en effectief kunnen integreren met bestaande systemen zoals SAP (EWM), Microsoft Dynamics, Oracle, Manhattan WMS, Afas, Exact e.d.. Bij een IT oplossing van OPAL hoort een uitstekende dienstverlening en vlekkeloos incidentenbeheer voor uptime en continuïteit van je systeem.

Connect vandaag nog met ons team

Bel me terug