Enterprise Mobility

Mobility verandert onze manier van denken, leven en werken. Omdat draadloos en mobiel werken direct toegang geef tot informatie, zijn veel bedrijven terughoudend in de adoptie van mobility oplossingen. Dankzij de Mobility Management oplossingen van OPAL is dat verleden tijd.

Mobility en apps worden vaak ingezet in een bedrijfkritische omgeving. Het aantal mobiele werkplekken groeit enorm snel en brengt extra druk op de ICTafdeling van iedere organisatie. Met name beheer-aspecten als: beveiliging, ondersteuning, software updates en defecten kunnen uw interne organisatie enorm belasten. Ter ondersteuning van de groei van (mobiele) apparatuur in uw organisatie, biedt OPAL mobility management services die ontlasten, ontzorgen en inzicht verschaffen.

Enterprise Mobility Management van OPAL, stelt uw organisatie in staat om beveiligde toegang te bieden tot de apps en gegevens die medewerkers nodig hebben om hun werk op een effectieve manier uit te voeren. Waar ze ook zijn en op welk device dan ook met elk mobile OS beschikbaar. Het is een dienst die afgenomen kan worden voor zowel bestaande als nieuwe apparatuur. Hiermee heeft u direct inzicht in de status en locatie van uw apparatuur. Tevens kunnen alle instellingen en softwareprofielen op afstand in de apparatuur geladen worden.

Interesse in de Enterprise Mobility Management oplossingen van OPAL? Een goed gesprek met onze adviseurs schept snel duidelijkheid. Neem contact met ons op: