Logistieke IT oplossingen voor Gezondheidszorg

Vanaf het moment dat een patiënt zich registreert bij de receptiebalie van een zorginstelling, wordt een golf aan informatie in werking gezet. Wat zijn de persoonlijke gegevens van een patiënt? Waar en wanneer heeft hij een afspraak? Waar bevindt de patiënt zich op moment van opname? Daarnaast is nauwkeurige registratie van medicijnen en de voorraad ervan cruciaal, waardoor een goed verwerkingssysteem is vereist.

OPAL levert Labelling & Printing oplossingen voor de gezondheidszorg, waardoor bovenstaande vraagstukken met één druk op de knop gemakkelijk uitgelezen kunnen worden. U kunt bij OPAL terecht voor het aanschaffen van printers, media/supplies, software en installatie/integratie diensten, maar OPAL kan ook het inprinten van etiketten voor u verzorgen. Met onze printservice bieden wij productie van kleinere series barcode etiketten, polsbandjes, cards of tags met bijvoorbeeld oplopende (barcode) nummering en/of unieke gegevens per afdruk.

Labelling & Printing

OMS – Paper2Mobile

Paper2Mobile

Door de komst van het EPD (elektronisch patiënten dossier) zijn veel ziekenhuizen verplicht tot het vernieuwen van het systeem voor patiëntregistratie. Door het digitaliseren van gegevens dienen dossiers volledig te worden aangepast aan de eisen die worden gesteld aan een patiëntstatus in het EPD. De input van deze informatie in de gezondheidszorg komt zowel van administratief personeel als van medische specialisten, zodat met één druk op de knop, meerdere acties voor meerdere personen mogelijk zijn. Doordat alle gegevens digitaal worden vastgelegd, kan de patiënt zich middels een pas of polsband identificeren waarbij meteen alle gegevens beschikbaar zijn.

Om dit proces soepel te laten verlopen en kracht bij te zetten biedt OPAL Paper 2 Mobile oplossingen. De doelstelling van Paper 2 Mobile is het digitaal beschikbaar maken van informatie, zodat het toegankelijk wordt voor de juiste persoon, op het juiste tijdstip en op de juiste locatie.

OMS (OPAL Mobile Solutions framework) is een oplossing voor bedrijven waarmee papieren processen snel, efficiënt en professioneel geautomatiseerd en geoptimaliseerd kunnen worden door het inzetten van mobiele datacollectie.

Dit alles heeft naast een kostenbesparing vele voordelen tot gevolg;

  • Verkorte wachttijd;
  • Minder kans op fouten;
  • Minder fraudegevoelig;
  • Eenvoudige werkwijze;
  • Een professionele uitstraling.

OPAL healthcare producten

Meer weten? Neem contact op

Staat u voor een uitdaging met uw organisatie of wilt u weten welke oplossingen OPAL voor de gezondheidszorg biedt? Neem dan contact met ons op!