Logistieke IT oplossingen voor Groothandel

Bij OPAL vinden we het belangrijk te begrijpen wat onze klanten willen bereiken, maar ook datgene wat hun belemmert. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor het aanschaffen en/of vervangen van apparatuur, maar we bieden veel meer. Zo heeft OPAL een team van Warehouse en Distributie specialisten dat uw processen met de daarbij behorende uitdagingen en wetgevingen verstaat. OPAL denkt met u mee over het inzetten van Automatische IDentificatie, Printing en Enterprise Mobility oplossingen om specifieke processen te verbeteren.

Order Picking
Warehouse&Distributie

Distributiecentra en magazijnen worden vandaag de dag niet meer gezien als kostenposten, maar als strategische wapens om uw onderscheidend vermogen uit te breiden. Het zijn middelen om uw organisatie op de kaart te zetten. De meeste leveranciers, fabrikanten, retailers en consumenten eisen van een logistieke organisatie dat er naast complete leveringen ook informatie wordt gedeeld, zoals:

  • vertrek- en aankomsttijden
  • afleverbevestigingen
  • vastlegging van de welbekende handtekening

De groei van e-commerce in de retail heeft een grote impact op de veranderingen van magazijnen en distributiecentra. Er worden meer eisen gesteld met bovenal een snellere levertijd. Warehouse management systemen alleen zijn hiervoor niet meer genoeg. Inventarisatie- en wagenparkbeheer en proof of delivery zijn belangrijke ondersteunende factoren. OPAL levert tal van oplossingen om u hierin te ondersteunen. Denk hierbij ook aan winst die te halen is door het verbeteren van uw orderverwerking, op- en overslag, verpakking en het transport.

Meer weten? Neem contact op

Staat u voor een uitdaging met uw organisatie of wilt u weten welke oplossingen OPAL voor warehouse en distributie biedt? Neem dan contact met ons op!