De Honeywell Captuvo Enterprise Sleds

iPhones en Automatische Identificatie

Smartphone, veelvuldig gebruikt in zakelijke wereld

Met name voor medewerkers, die tijdens hun werk continu bereikbaar moeten zijn en toegang moeten hebben tot real-time informatie, zijn smartphones en tablets onmisbaar geworden.

De gezondheidszorg is een mooi voorbeeld. Onder andere ziekenhuizen, klinieken en thuiszorginstellingen maken steeds meer gebruik van smartphones. Soms zijn de medewerkers zelfs verplicht om AIDC (Automatische Identificatie & Datacollectie) te gebruiken. Er dienen barcodes gescand te worden van medicijnen en polsbandjes van patiënten om te voorkomen dat er fouten gemaakt worden. Smartphones worden vaak gekozen omdat de meeste medewerkers weinig training nodig hebben om ze te kunnen besturen.

Waarom een Apple device?

  • In sommige gevallen maakt de softwareontwikkelaar de applicaties enkel voor Apple devices;
  • iPhones, iPads en iPods zijn gebruiksvriendelijk;
  • Medewerkers hebben weinig training nodig om deze devices te kunnen gebruiken. (Tenslotte hebben miljoenen mensen in Nederland minstens één van deze apparaten zelf in huis).

Honeywell combineert de vertrouwde Apple apparaten met de dagelijkse werkzaamheden binnen de organisatie waar het scannen van barcodes vereist is.

Wat bevat de iPhone Honeywell Captuvo Enterprise Sleds?

  • Ingebouwde barcodescanner, wat de gebruiker in staat stelt om foutloos gegevens te verwerken en verzekerd is van de juiste producten op de juiste plaats bij de juiste persoon.
  • Ingebouwde accu, deze ervoor dat de hele werkdag gewerkt kan worden zonder de iPhone of iPod te hoeven opladen.

Hoe gebruikt u de iPhone Honeywell Captuvo Enterprise Sleds?

  • Deze sleds komen om de iPhone of iPod heen te zitten. Ze bieden een ijzersterke bescherming tegen vallen en stoten. Hierdoor ontstaat er minder downtime en worden de kosten sterk verminderd;
  • Door simpelweg op de knop aan de zijkant te drukken, activeer je de scanner en wordt de barcode gescand en verwerkt. Scannen van barcodes wordt gedaan met de geïntegreerde 2D barcodescanner. Barcodes zoals EAN, UPC, code 39, code 128 maar ook 2D-barcodes zoals QR-codes worden ondersteund;
  • Het is mogelijk om met de optionele magnetische striplezer personeelspasjes, klantenkaarten en ook creditcards te lezen voor transacties;
  • Winkelmedewerkers kunnen met de Captuvo sneller productinformatie opzoeken, barcodes scannen van producten en loyalty cards, productinventarisaties en verkoopondersteuning uitvoeren;
  • De behuizing van de Healthcare-uitvoering is ook uitermate geschikt voor gebruik in ziekenhuizen. Deze behuizing kan gereinigd worden met agressieve desinfectiemiddelen zonder dat de behuizing hierdoor aangetast wordt. Zo wordt de veiligheid van patiënten gewaarborgd en de kans op infecties geminimaliseerd.

Verschillende doeleinden en toepassingen

Niet alleen in de gezondheidszorg en retail is de Honeywell Captuvo een waardevolle compagnon van de iPhone. Ook waar medewerkers buiten de vier muren real-time informatie moeten verwerken en barcodes moeten scannen is de iPhone samen met de Captuvo een perfecte keuze.

Hieronder een aantal voorbeelden van toepassingen verdeeld over verschillende branches:

Opslag Goederenontvangst & -verzending
Voorraadbeheer
Orderpicking
Transport Koeriersdiensten
Proof of delivery
Retail & Groothandel Verkoopondersteuning
Betalingen
Voorraadbeheer
Gezondheidszorg Registratie patiënten
Uitgifte medicijnen
Elektronisch medisch dossier
Thuiszorg

Bent u geïnteresseerd in de Honeywel Captuvo? Neem contact met ons op voor meer informatie: 088-2353400 of klik hier om het artikel direct te bestellen op onze webshop.