De effecten van mobiele technologie op bedrijven

Investeren in nieuwe technologie is van groot belang als het gaat om het leveren van betere klantenservice en geoptimaliseerde productiviteit. Steeds vaker betekent dit investeren in mobiele technologie.

Het gevolg is dat veel organisaties door de jaren heen een groot aantal apparaten hebben aangeschaft die van elkaar verschillen en moeite hebben om met elkaar te communiceren. Het gebruik van meerdere apparaten met verschillende besturingssystemen in de hele onderneming brengt complexiteit met zich mee. Voorbeelden van complicaties zijn het moeizaam en kostbaar testen, certificeren en uitrollen van applicaties op verschillende apparaten.

Uniform platform

Om deze zakelijke uitdagingen op te lossen, heeft Honeywell Mobility Edge ontwikkeld, een uniform platform voor mobiel computergebruik dat is ontworpen om implementaties te vereenvoudigen, de prestaties te verbeteren en de levenscyclus van het product te verlengen. Mobility Edge is een geïntegreerde aanpak die is gebaseerd op een gemeenschappelijk hardware- en softwareplatform. Bedrijven kunnen sneller nieuwe oplossingen implementeren en ontwikkelen en tegelijkertijd de ontwikkelingskosten verlagen. De System-on-Module (SoM) -kern is de hardware module die in alle Mobility Edge apparaten geïntegreerd is en bevat:

  • Processor
  • Werkgeheugen
  • WWAN (alleen op geselecteerde apparaten)
  • WLAN
  • Bluetooth
  • Near-field-communicatie (NFC)
  • Zigbee (alleen op geselecteerde apparaten)

Deze System-on-Module helpt om kosten en complexiteit te verminderen bij het beheren en onderhouden van deze apparatuur. Patch releases en upgrades zijn eenvoudiger te beheren, omdat deze direct voor alle Mobility Edge apparaten geschikt zijn. De last op de schouders van de IT-afdeling wordt hiermee kleiner waardoor ze zich kunnen richten op andere prioriteiten van het bedrijf.
Het Mobility Edge Platform ondersteund daarnaast 5 generaties Android (N t/m R), waardoor beveiligingsupdates tot minimaal 2023 ondersteund worden. Dit resulteert in lagere eigendomskosten en een soepelere uitvoering van toekomstige roll-outs.

Wat kan OPAL voor u doen?

OPAL helpt u met advies en ondersteuning op maat. Samen met Honeywell realiseert OPAL een toekomstbestendige oplossing en heeft u zekerheid dat uw apparatuur en applicaties veel langer meegaan. Met OPALCare zorgt OPAL ervoor dat diezelfde apparaten fysiek in perfecte conditie blijven.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Lage totale kosten: Applicaties en patches sneller en makkelijker uitrollen op apparaten met verschillende vormfactoren, van PDA’s tot vehicle mount computers, dankzij de System-on-Module;
  • Een hogere return-on-investment, mede dankzij de lange levensduur door ondersteuning van de 11e generatie Android R;
  • Optimale fysieke gesteldheid van uw apparatuur gegarandeerd met OPALCare.