OPAL nodigt u van harte uit

ICT & Logistiek 2019 – 5/6/7 november 2019 Jaarbeurs Utrecht

Click hier om gratis te registreren

U en uw collega’s gaan naar huis met volop inspiratie en kennis om gezamenlijk een concrete start te maken met het transformeren en optimaliseren van de logistieke organisatie. We zien u graag op 5 t/m 7 november 2019 in Jaarbeurs, Utrecht!

6 redenen op de beurs te bezoeken

  • 1. U bent in één keer op de hoogte van  alle (ICT-)oplossingen die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren

  • 2. U krijgt handvatten aangereikt om de synergie tussen techniek, processen en mensen vorm te geven in uw organisatie.

  • 3. U krijgt volop know how op het gebied van Big Data & Analytics, Sales & Operations Planning, Transport & Distributie, Warehouse Automation en Supply Chain Management. Met meer dan 160 sessies met voorbeeldprojecten, praktijkcases, trends en ontwikkelingen van onze partners vol inspiratie en informatie.

  • 4. Ruim 150 exposanten die een compleet overzicht bieden van de laatste ICT-toepassingen, -oplossingen en -diensten.

  • 5. Gelijktijdig met Logistica, met uw badge heeft u toegang tot beide beurzen.

  • 6. Een platform voor kennisuitwisseling en netwerkmogelijkheden met vakgenoten en experts uit de markt.

Klik hier om gratis te registreren

THEMA 2019: SMART WAREHOUSING

Veel bedrijven zien zich geplaatst voor een complexe uitdaging: hoe om te gaan met de digitalisering van hun productie- en logistieke processen? Want welke invloed hebben big data, kunstmatige intelligentie (AI), virtual reality, cobots en robots op de dagelijkse praktijk?

Systemen worden onderling verbonden, mensen en robots gaan samenwerken, data-uitwisseling zorgt voor meer flexibiliteit en efficiency. Iedere logistieke keten zal hierdoor ingrijpend veranderen. En de effecten daarvan zijn in ieder warehouse zichtbaar: slim met technologie, slim met energie, slim met ruimte, slim met mensen. Kortom, smart warehousing.

Liever een afspraak inplannen ?
Neem contact met ons op.

Contact