De ICT & Logistiek 2019 is inmiddels geweest.

Misschien zien wij u bij een volgend event..?

Samenvatting:

  • 1. U bent in één keer op de hoogte van  alle (ICT-)oplossingen die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren

  • 2. U krijgt handvatten aangereikt om de synergie tussen techniek, processen en mensen vorm te geven in uw organisatie.

  • 3. U krijgt volop know how op het gebied van Big Data & Analytics, Sales & Operations Planning, Transport & Distributie, Warehouse Automation en Supply Chain Management. Met meer dan 160 sessies met voorbeeldprojecten, praktijkcases, trends en ontwikkelingen van onze partners vol inspiratie en informatie.

  • 4. Ruim 150 exposanten die een compleet overzicht bieden van de laatste ICT-toepassingen, -oplossingen en -diensten.

  • 5. Gelijktijdig met Logistica, met uw badge heeft u toegang tot beide beurzen.

  • 6. Een platform voor kennisuitwisseling en netwerkmogelijkheden met vakgenoten en experts uit de markt.

THEMA 2019: SMART WAREHOUSING

Veel bedrijven zien zich geplaatst voor een complexe uitdaging: hoe om te gaan met de digitalisering van hun productie- en logistieke processen? Want welke invloed hebben big data, kunstmatige intelligentie (AI), virtual reality, cobots en robots op de dagelijkse praktijk?

Systemen worden onderling verbonden, mensen en robots gaan samenwerken, data-uitwisseling zorgt voor meer flexibiliteit en efficiency. Iedere logistieke keten zal hierdoor ingrijpend veranderen. En de effecten daarvan zijn in ieder warehouse zichtbaar: slim met technologie, slim met energie, slim met ruimte, slim met mensen. Kortom, smart warehousing.

Connect vandaag nog met ons team: