Kalipso 4.0

Kalipso 4.0 – Mobiele Apps: ik bouw samen!

Mobiele applicaties ontwikkelen om operationele processen in uw organisatie te optimaliseren is een behoorlijke klus. Er zijn veel zaken om in overweging te nemen. Welk device wordt er ingezet? welk OS wordt er gebruikt? (Windows/Android/IOS) hoe moet de app functioneren zodat medewerkers er goed mee kunnen werken en hoe zorg je ervoor dat de data van de organisatie niet op straat komt te liggen? Hoe gaan we om met updates van applicaties en defecten van apparatuur? Allemaal zeer belangrijke vraagstukken die stuk voor stuk zorgvuldig ingevuld moeten worden.

OPAL heeft reeds 15 jaar ervaring met het realiseren van Enterprise Mobility oplossingen voor bedrijven en instellingen in verschillende branches. Onze specialisten begeleiden u stap voor stap met elk vraagstuk

Samen uw mobiele oplossing realiseren!

Wilt u een mobiel bestelsysteem voor smartphone en/of tablets voor uw verkoop buitendienst en/of voor beurzen?
Wilt u technische medewerkers een digitale werkbon laten afwerken en door de klant digitaal laten ondertekenen?
Of levert u producten aan klanten en wilt u een digitaal bewijs van aflevering, tracking & tracing van leveringen, route planning met geïntegreerde navigatie voor chauffeurs?
Samen met de specialisten van OPAL kunnen deze oplossingen of andere mobility vraagstukken, snel en efficiënt gerealiseerd worden dankzij Kalipso. Wij werken samen met uw projectteam, gebruikers en stakeholders om uw oplossing te ontwerpen en vorm te geven. Vaak wordt er vanaf de klantzijde een “product-owner” (zie scrum wiki) aangewezen die samen met de Projectmanager van OPAL het projectplan opstelt. Duidelijke afspraken worden gemaakt over welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden en wanneer deze geïmplementeerd moeten zijn. Na de eerste “sprint” (zie scrum wiki) beschikt u al over een werkende versie van de software die de belangrijkste functies bevat. Dat kan al binnen enkele dagen na opdrachtverstrekking (ipv enkele weken/maanden).

Werkwijze project realisatie

OPAL hanteert een standaard werkwijze om op efficiënte wijze uw operationele proces draadloos en mobiel te maken. Deze werkwijze is vaak toegepast bij verschillende klantprojecten.

Ontwikkelt u liever zelf mobiele applicaties?
Klik dan op “ik bouw zelf”

OPAL-Kalipso Oplossingen

Meer weten? Neem contact op

Naast deze verbeterde en nieuwe functies, zijn er nog tal van mogelijkheden met Kalipso 4.0. Wilt u meer informatie over Kalipso of wilt u offerte aanvragen? Neem contact op met de specialisten van OPAL!