[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Kalipso 4.0

Kalipso 4.0 – Mobiele Apps: ik bouw zelf!

Wilt u zelf mobiele applicaties ontwikkelen met Kalipso, dan helpt OPAL u snel en eenvoudig op weg. Misschien heeft u de test versie van Kalipso al gedownload en heeft u al het één en ander uitgeprobeerd. Zo niet, dan nodigen wij u graag uit voor een volledige demonstratie van Kalipso bij OPAL in Wijchen bij Nijmegen. De Demonstratie zal ongeveer een uur duren en u ontvangt dan alle documentatie en de Try-Kalipso software gratis!

U hoeft geen programmeur te zijn om met Kalipso te starten. Basiskennis van SQL en queries zijn wel noodzakelijk en als u weet hoe een “if-then-else” statement werkt, dan bent u al snel onderweg. OPAL heeft vele demonstratie en voorbeeld applicaties waarmee u al snel een goed beeld krijgt van de werking van het systeem.

Met de testversie van Kalipso kunt u eenvoudige mobiele applicaties maken van een beperkt aantal schermen. U heeft de beschikking over de volledige functionaliteit en kunt applicaties zelfs op mobiele devices testen. Na 10 minuten zal de applicatie afsluiten. Zodra de applicatie wordt gebouwd met de volledige versie van Kalipso, dan zijn deze beperking natuurlijk verdwenen.

Gedurende de testperiode helpen wij u met eventuele vragen om het product beter te leren kennen. Is de testperiode verstreken, dan kunt u ervoor kiezen om Kalipso aan te schaffen.

Wij hebben de volgende licenties van Kalipso beschikbaar:

  • Kalipso Professional Studio Single user voor consultants en ZZP’ers
  • Kalipso Professional Studio Enterprise voor bedrijven en teams

Elke Kalipso licentie wordt geleverd met een standaard maintenance contract die jaarlijks automatische wordt verlengt en deze geeft u recht op updates/upgrades en service en support van OPAL via onze support portal. Daarnaast wordt Kalipso standaard geleverd met de gratis M.I.S. Integratie module. Met deze integratie module kan uw Kalipso applicatie eenvoudige communiceren met databases (ODBC/OLE-DB), bestanden uitwisselen via LAN, 3G/4G WWAN, WiFi, USB of RS-232 of op meer complexere wijze met systemen communiceren zoals: Sockets, JSON, WebServices en meer.

Heeft u een Kalipso licentie, dan ontwikkelt u vervolgens zoveel mobiele applicaties als u wilt. Er is geen licentie per client en/of mobile device. Er is geen beperking op het aantal keer dat u de M.I.S. communicator installeert of bij hoeveel klanten/servers u de M.I.S. communicator toepast.

Met de volledige versie van Kalipso bouwt u applicaties voor Windows 7, 8 en 10. maar ook nog voor Windows CE, Windows Mobile en Windows HandHeld Embedded. De nieuwste versie van Kalipso ondersteund zelfs al de pre-release van Windows 10 IoT. Ook voor alle versies van Android kunt u mobiele apps ontwikkelen met Kalipso. Smartphone en/of Tablet.

Naast deze verbeterde en nieuwe functies, zijn er nog tal van mogelijkheden met Kalipso 4.0. Wilt u meer informatie over Kalipso of wilt u offerte aanvragen? Neem contact op met de specialisten van OPAL!