OPAL – Mobility Oplossingen

Veel bedrijven erkennen dat mobiel werken en mobiliteit dé steekwoorden zijn voor het verhogen van de productiviteit, efficiëntie en klanttevredenheid. De meeste gebruikers zijn vaak al in staat e-mail, agenda en webbrowsen toe te passen. Het doel is om vooral bedrijfskritische processen, die real-time dataverwerking in het back-office systeem van de onderneming vereisen, te automatiseren cq mobiliseren. Het invoeren van een strategie voor draadloos en mobiel werken voor deze processen kan de nodige uitdagingen met zich meebrengen. OPAL kan u hierover adviseren.

Smartphones, mobiele computers en tablets worden steeds vaker ingezet binnen organisaties ter vervanging van papieren formulieren, documenten en dossiers. Deze formulieren worden vaak met pen ingevuld en later in een computer systeem ingevoerd, verwerkt en gearchiveerd. Dat kost veel tijd en levert vaak niet de efficiëntie die vandaag de dag van medewerkers verwacht wordt.

Draadloos & Mobiel Werken

OPAL biedt oplossingen voor draadloos en mobiel werken voor bedrijfskritische toepassingen, waarbij gebruikers uitgerust worden met robuuste mobiele computers die “in-field” of “in-house” gebruikt worden om in “real-time” gegevens te kunnen inzien, muteren en verwerken. Hiervoor hanteren wij ons Initialize-Integrate-Manage principe.

Het op juiste wijze invoeren van mobiele oplossingen zodat uw organisatie slagvaardiger en productiever wordt, vereist een goede planning en de juiste instrumenten om het plan tijdig bij te sturen. Hieronder een toelichting van deze instrumenten waarmee mobiele oplossingen voor bedrijfskritische toepassingen gerealiseerd worden

Initialize

Met behulp van een intake wordt uw werkwijze en proces in kaart gebracht door een analyse van de huidige situatie en de gewenste situatie. Er wordt rekening gehouden met de toepassing (in-house of in-field) en de gebruiker (line-worker of knowledge-worker).

Integrate

OPAL biedt mogelijkheden voor software applicatieontwikkeling en integratie van hardware, software én beheertool in (ERP) back-end systemen. Dit kan een maatwerk oplossing zijn of een standaard oplossing gebaseerd op ons OMS framework.

Manage

Het beheren van de infrastructuur, devices en applicaties is van cruciaal belang om up-time, betrouwbaarheid en continuïteit te waarborgen. Met de OPAL service- en beheerconcepten, wordt inzicht verschaft in de totale operationele kosten van de oplossing. OPAL biedt beheertools als oplossing en als dienst.

Wij komen graag met u in contact!