OMS - Paper 2 Mobile

OMS – Paper 2 Mobile

Hoewel uw medewerkers de beschikking hebben over een smartphone of tablet, ontvangt u de urenbrieven, pakbonnen en service rapporten nog op papier. Aan u de taak om het handschrift te ontcijferen en de gegevens handmatig in te voeren. Elke dag stapelen documenten zich op uw bureau op, waarbij minder belangrijke zaken vaak bovenop liggen en prioriteiten uit het zicht verdwijnen. Een manier om deze uitdagingen het hoofd te bieden, is het digitaliseren van uw papieren proces. Paper2Mobile…

Paperwork..?

Digitaliseren van processen

De doelstelling van Paper 2 Mobile is het digitaal beschikbaar maken van informatie, zodat het toegankelijk wordt voor de juiste persoon, op het juiste tijdstip en op de juiste locatie. OMS (OPAL Mobile Solutions framework) is een oplossing voor bedrijven waarmee papieren processen snel, efficiënt en professioneel geautomatiseerd en geoptimaliseerd kunnen worden door het inzetten van mobiele data collectie. Medewerkers worden uitgerust met een robuuste mobiele computer of tablet in plaats van dat zij met formulieren op een clipboard moeten werken.

Paper 2 Mobile: de voordelen

Met de Paper 2 Mobile oplossingen gebaseerd op het OPAL Mobile Solutions framework wordt uw papieren proces sneller, nauwkeurig en beheersbaar. De oplossing biedt u:

  • Real-time inzicht op voorraad, medewerkers en werkzaamheden
  • Hogere omloopsnelheid van uw dienstverlening, wat leidt tot een optimalisatie van facturatie
  • Vereenvoudigde bewijsvoering om te voldoen aan wet- en regelgeving van uw opdrachtgevers
  • Een kostenbesparing in de vorm van efficiëntere werkprocessen met gereduceerde kansen op menselijke fouten

Digitaliseren papieren processen

De grootste uitdaging hierin is het beheren van deze gebruikers, applicatie(s) en apparatuur. OMS ontzorgt u hierin door van elke organisatie, applicatie, gebruiker en apparaat een profiel vast te leggen in de MDM-portal van OPAL. Hierdoor heeft u meer grip op het gehele ketenproces.

OPAL benadrukt dat er niet één oplossing bestaat om alle processen aan te pakken. Ieder proces vereist een eigen aanpak. Samen met u analyseren wij uw processen om tot een inzichtelijke persoonlijke oplossing te komen. Neem contact met ons op als u wilt bepalen op welk proces voor u een kostenbesparing en kwaliteitsverbetering mogelijk is.

Meer weten? Wij nemen graag contact met u op: