OMS – Next Generation AutoID & Mobility

OMS – Real-time informatie – Geïntegreerde systemen – Naadloze operatie

Barcode, RFID, IoT en Cloud zijn de kern ingrediënten van OPAL’s Mobility Solutions Framework waarmee bedrijven en instellingen betere operationele prestaties kunnen leveren aan hun klanten. De oplossingen van OPAL verminderen fouten in operationele processen door de inzet van Automatische IDentificatie en verhogen de productiviteit door inzicht in real-time informatie.

De doelstelling van OMS is het digitaal beschikbaar maken van informatie, zodat het toegankelijk wordt voor de juiste persoon, op het juiste tijdstip en op de juiste locatie. OMS (OPAL Mobile Solutions framework) is een oplossing voor bedrijven waarmee (vaak papieren) processen snel, efficiënt en professioneel geautomatiseerd en geoptimaliseerd kunnen worden door het inzetten van barcodescanning, RFID en (mobiele) data collectie. Door een goede inventarisatie van processen, worden de plekken geïdentificeerd waar gegevens verzameld moeten worden. Mobiele devices, IoT devices, RFID readers, camera’s of andere intelligente devices worden zodanig geprogrammeerd en van software voorzien dat de juiste informatie verzamelt wordt. Deze continu stroom van data wordt via beveiligde netwerken en verbindingen centraal opgeslagen in de database. Front-end webapplicatie zorgen ervoor dat alle transacties van gegevens inzichtelijk wordt gemaakt. Met behulp van dashboarding kunnen de belangrijkste indicatoren gemonitord worden.

Mobile Device Management
OPAL-Cloud-Solutions

OPAL’s Mobility Solutions: de voordelen

OPAL oplossingen gebaseerd op het OPAL Mobile Solutions framework  helpt bedrijven betere operationele prestaties te leveren aan hun klanten door het verminderen van fouten (barcode & RFID) en verhogen de productiviteit (real-time informatie)

  • Real-time inzicht op voorraad, processen, medewerkers en werkzaamheden
  • Hogere omloopsnelheid van uw dienstverlening, wat leidt tot een optimalisatie van facturatie
  • Vereenvoudigde bewijsvoering en vastleggen van gegevens om te voldoen aan wet- en regelgeving van uw opdrachtgevers
  • Een kostenbesparing in de vorm van efficiëntere werkprocessen met gereduceerde kansen op menselijke fouten

Meer weten? Wij nemen graag contact met u op: