OPAL Cloud

De ICT complexiteit en uitdagingen die groeiende organisatie doormaken nemen jaarlijks toe. De snelheid waarmee technologie geadopteerd moet worden om concurrentievoordeel te behalen versnelt. Cloud oplossingen is voor veel organisatie de manier om deze uitdagingen aan te gaan. Maar de cloud brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee: beveiliging, regelgeving, integratie, dekking en interne gereedheid zijn enkele voorbeelden.

OPAL voorziet in de groeiende behoefte naar Cloud oplossingen zodat bedrijven hardware en software zoveel mogelijk buiten de deur kunnen houden en het beheer van devices, networkinfrastructure, tools en applicaties te in-sourcen. Zodoende kunnen klanten van OPAL altijd over de laatste technologie beschikken die snel en efficiënt geïmplementeerd kan worden, zonder kapitaalintensieve investeringen.

OPAL-Cloud-Solutions

OPAL Cloud oplossingen bestaan uit een combinatie van software, hardware en diensten die uw IT afdeling ontlast en ontzorgt. De cloud oplossingen van OPAL zijn gericht op de inzet van mobility systemen voor zowel In-House toepassingen als In-Field toepassingen. De Cloud oplossingen kunnen ingericht worden op basis van Managed Hosting, Private Cloud en zelfs Public Cloud met een wereldwijd dekkend netwerk. Volledig beschikbaarheid van mobiele Apps en Data voor de mobiele workforce met de zelfde netwerk betrouwbaarheid, beveiliging en snelheid; waar ook ter wereld.

Interesse in OPAL Cloud oplossingen? Een goed gesprek met onze adviseurs schept snel duidelijkheid. Neem contact met ons op: