OPAL – Oplossingen

OPAL biedt oplossingen om bedrijfskritische processen te optimaliseren en organisaties (compleet) te ontzorgen. OPAL ontwikkelt software, bouwt applicaties, digitaliseert papieren processen en biedt mobiele werkstations voor het optimaliseren van de werkzaamheden en verhogen van de flexibiliteit. Hieronder een overzicht van onze oplossingen:

  • OMS – Paper 2 Mobile
    Paper 2 Mobile van OPAL maakt papieren informatie en processen digitaal beschikbaar, zodat de gegevens toegankelijk worden voor de juiste persoon, op het juiste tijdstip en op de juiste locatie.
  • SAP® Label Management
    Voor SAP® klanten heeft OPAL SAP® Label Management ontwikkeld; een software oplossing voor het op effectieve wijze creëren, printen en beheren van labels, labellayouts en labelprinters direct in het SAP® Systeem.
  • Mobile Workstations – OPAL Bull
    Voor operationele processen industriële omgevingen, biedt OPAL de Bull Mobiele Werkstations. Deze werkplek op wielen is industrieel uitgevoerd en kan bijvoorbeeld ingezet worden op een laad-dock, expeditie of goederen-ontvangst ruimte van een magazijn.

Meer weten? Neem contact op!

Staat u voor een uitdaging met uw organisatie? OPAL ontzorgt u graag. Neem contact op via ons contactformulier of laat uw telefoonnummer bij ons achter. Onze medewerkers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© Copyright - OPAL Associates BV - Logistieke IT oplossingen