Mobile Computing Oplossingen

Enterprise Mobility Oplossingen

Hedendaagse werkomgeving is altijd in beweging. Enterprise Mobility bestaat uit oplossingen die medewerkers in staat stellen mobiel te werken en geven toegang tot bedrijf informatiesystemen via cloud technologie. Hierdoor verandert de manier van werken op de werkvloer. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Vraagstukken zoals: hoe automatiseer ik werkprocessen en hoe organiseer ik informatiestromen? Dit vergt niet alleen de nodige geschikte apparatuur voor de werkvloer, maar ook softwareapplicaties, connectiviteit, naadloze integratie met bestaande systemen inclusief beheer en beveiliging van al deze aspecten. Met de Enterprise Mobility oplossingen van OPAL leveren wij niet alleen de hardware – en software oplossingen, de consultants van OPAL kijken naar de gehele lifecycle van de oplossing. Door grondig de situatie te analyseren, en naast onze opdrachtgevers te staan en goed samen te werken, realiseren wij moderne mobility oplossingen die de operationele processen in de kern automatiseerd en die aansluit bij het adoptie niveau van de gebruikers. Zodoende kan uw organisatie kan doen waar zij goed in is en werken medewerkers met goed IT gereedschap waardoor er minder fouten gemaakt worden en de productiviteit verhoogd. Of u nu werkzaam bent in de transport & logistiek, groothandel & retail, industrie & productie of de gezondheidszorg. Enterprise Mobility oplossingen van OPAL worden inmiddels in elk marktsegment succesvol toegepast.

Enterprise Mobility Zebra

Waarom Enterprise Mobility Oplossingen van OPAL?

Integreren, connecteren en beheren

De kunst zit het in het samen laten werken van alle factoren tot één oplossing op gebied van Enterprise Mobility. Het aanvliegen van dit soort complexe projecten vergt veel kennis en kunde. Met onze techneuten en software ontwikkelaars zoeken we gezamenlijk naar een oplossing die past in uw specifieke situatie. Zo leveren wij een werkende oplossing dat rekening houdt met jullie huidige en toekomstige situatie. Het summum van bestaande en nieuwe systemen in een geautomatiseerd proces van werkzaamheden en informatieverwerking. Dit doen we met veel aandacht naar jullie wensen en het proces. Hoe precies lees je in onze werkwijzen.

Slimme apparaten en applicaties zorgen voor nieuwe mogelijkheden tot mobiliteit en connectiviteit. Het geeft uw medewerkers de tools om sneller en efficiënter te werken en communiceren. Het beheren van al deze zaken heeft zo zijn eigen uitdagingen; hoe zorg ik voor voldoende connectiemogelijkheden van alle apparaten en applicaties. Welke applicaties sta ik toe en behoud u de apparaten veilig . Defecten en nieuwe apparaten configureren naar de uniforme instellingen. Vaak praat je over het beheren van tientallen of zelfs honderden apparaten. Het wijzigen van één instelling kan dan al snel een dagtaak worden. Uiteraard hebben wij aan al deze zaken gedacht. Hoe wij dit doen, met veel aandacht en een goed gesprek! Dus bel direct één van onze specialisten.

De voordelen van Enterprise Mobility

  • Verhoog de productiviteit door medewerkers de juiste tools te geven om sneller te werken en overal data te raadplegen.

  • Bewaar waardevolle data van je medewerkers en klanten. Door data te bewaren en analyseren kan je processen verbeteren en versnellen.

  • Laat medewerkers beter met elkaar samenwerken door werkstromen te automatiseren, real-time data uit te wisselen en met elkaar laten communiceren. Nooit meer vertragingen. 

  • Beheer al je apparaten op een afstand en verhelp obstakels direct on the go’. Bovendien onderhoud je eenvoudig al je assets zodat je ongewenste bezoekers buiten de deur houdt. 

OPAL oplossingen

Oplossingen van OPAL zijn flexibel en modulair zodat je een systeem krijgt wat snel geïmplementeerd is en meetbaar resultaat geeft. Dit zorgt ervoor dat we onze oplossingen snel en effectief kunnen integreren met bestaande systemen zoals SAP (EWM), Microsoft Dynamics, Oracle, Manhattan WMS, Afas, Exact e.d.. Bij een IT oplossing van OPAL hoort een uitstekende dienstverlening en vlekkeloos incidentenbeheer voor uptime en continuïteit van je systeem.

Connect vandaag nog met ons team

Bel me terug