Bull – Industriële werkplek op wielen

OPAL Bull Logo (groot)

OPAL-Bull – Industriële mobiele werkplek op wielen

De OPAL BULL tafelwagen is een robuuste werkplek op wielen inclusief stroomvoorziening voor computer, labelprinter, monitor en/of barcodescanners.

De OPAL BULL robuuste mobiele werkplek maakt gebruik van de nieuwste oplaad- en lithium- batterij technologie om draadloos en mobiel werken mogelijk te maken op de industriële werkvloer en/of het magazijn. De modulaire opbouw biedt veel mogelijkheden voor maatwerk.

Wat zijn de voordelen?

  • Lithium power on board

  • 230V full shift capaciteit

  • Zeer korte oplaadtijd

  • Robuuste uitvoering

  • Modulair opgebouwd en eenvoudig uit te breiden

  • 5 jaar garantie

Wat houdt dit in voor u?

mobile workstation - trolley - OPAL Bull
  • OPAL Bull voorbeeld 3
  • OPAL Bull voorbeeld 4

Eindeloze mogelijkheden

De OPAL BULL wordt eenvoudig opgeladen door de voedingskabel in het stopcontact te steken. De OPAL BULL zal binnen 60 minuten van 0% tot 70% opladen. Wilt u meer capaciteit uit uw OPAL BULL halen dan is het mogelijk om de batterij capaciteit te verdubbelen of om gebruik te maken van het batterij-wisselsysteem.

De OPAL BULL kan uitgerust worden met Computer/PC, thinClient of Vehicle Mount computer. Vaak worden BULL’s ook uitgerust met thermische (label)printers en barcode scanners. OPAL levert hiervoor de totale oplossing.

Klik op één van de bovenstaande links of bezoek onze Webshop.

OPAL WEBSHOP

Onze producten

Bij OPAL streven we ernaar om een complementair aanbod te kunnen bieden van producten die ingezet kunnen worden voor het verbeteren van operationele processen. Daarbij letten we vooral op de toegevoegde waarde en unieke kenmerken van producten waar gebruikers waarde aan hechten. Zeker zo belangrijk is de kwaliteit, kennis, ervaring en commitment van de vendor voor het specifieke marktsegment van het betreffende product. Daarom heeft onze webshop dus geen 30 modellen barcode scanner met dezelfde kenmerken. Wij bieden een selectief aantal devices van betrouwbare merken met een uitstekende staat van dienst voor een eerlijke prijs. Advies nodig? Connect vandaag nog met ons team.

Barcode
Scanners

Koop barcode scanners in onze webshop
Webshop

Label
Printers

Koop label printers in onze webshop
Webshop

Printer
Supplies

Koop supplies in onze webshop
Webshop

Mobiele
Computers

Koop mobiele computers in onze webshop
Webshop

Onze oplossingen

Oplossingen van OPAL zijn flexibel en modulair zodat je een systeem krijgt wat snel geïmplementeerd is en meetbaar resultaat geeft. Dit zorgt ervoor dat we onze oplossingen snel en effectief kunnen integreren met bestaande ERP systemen zoals Microsoft, SAP, Afas, Exact e.d.. Bij een IT oplossing van OPAL hoort een uitmuntende dienstverlening voor implementatie en vlekkeloos incidentenbeheer voor continuïteit van je systeem..

Connect vandaag nog met ons team

Bel me terug