Enterprise mobility oplossingen

Oplossingen voor draadloos en mobiel werken voor businesses

In de logistieke keten wordt binnen de productie-omgeving en magazijnen steeds meer gebruik gemaakt van robuuste mobiele computers. Dit geldt vooral voor toepassingen als orderpicken en inventarisatie van voorraad, zeker als er pallets gescand moeten worden in een hoogbouwmagazijn. Ook tijdens het transport vanuit het warehouse gebruiken chauffeurs steeds vaker robuuste mobiele computers om een transport te starten of af te melden.

OPAL levert verschillende robuuste mobiele computers voor alle branches waarbij er samen met de klant gekeken wordt welk device het meest geschikt is voor de toepassing van de klant. Daarnaast helpt OPAL om de mobiele computer te configureren en daarbij ook software te leveren zodat de mobiele computer volledig geïntegreerd kan worden met het systeem van de klant.

Wist u dat?

Barcode scanning met mobiele computers in de interne logistiek niet alleen tijd bespaart, maar ook zullen er minder fouten gemaakt worden. Het WMS controleert direct of de goederen op de juiste locatie opgeslagen, weggehaald of gepickt worden. Het voorraad beheer wordt accurater en tijd en kosten om achteraf fouten te herstellen zijn niet meer nodig. Klik hier om meer te weten te komen over de barcode scanning oplossingen die wij kunnen leveren.

Vehicle mount computers

Vehicle mount computers voor heftrucks en magazijntrucks zijn hét instrument om opdrachten aan de chauffeur te verstrekken. Een feilloze communicatie met het WMS of ERP-systeem maakt tijdrovende papieren lijsten overbodig en biedt de mogelijkheid om direct opdrachten toe te voegen. Klik hier om meer te weten te komen over de vehicle mount computers die wij kunnen leveren.

mobile workstation - trolley - OPAL Bull

Industriële mobiele werkplek

Een rijdende werkplek maakt de computer, etiketprinter en scanner mobiel. Met z’n accu’s is het mogelijk om goederen in of uit te boeken, daar waar de pallets staan. Zonder tijdverlies door loopafstanden of gedoe met snoeren. Kijk voor onze eigen mobiele werkplekoplossing naar de OPAL BULL.

Onze oplossingen

Oplossingen van OPAL zijn flexibel en modulair zodat je een systeem krijgt wat snel geïmplementeerd is en meetbaar resultaat geeft. Onze oplossingen kunnen we snel en effectief integreren met bestaande ERP systemen zoals Microsoft, SAP, Afas, Exact e.d.. Bij een IT oplossing van OPAL hoort een uitmuntende dienstverlening voor implementatie en vlekkeloos incidentenbeheer voor continuïteit van je systeem..

Connect vandaag nog met ons team: