Supplychain
executie
oplossingen

SupplyChain365 is een software-as-a-service (SaaS) supply chain executie software voor middelgrote organisaties waarmee direct gestart kan worden. Direct beschikbaar vanuit de Microsoft Azure cloud en 100% geïntegreerd met Microsoft Dynamics365 Business Central. Start snel en eenvoudig met WMS en/of TMS functies en maak in korte tijd gebruik van de voordelen van dit moderne platform. Het systeem is eenvoudig in gebruik maar biedt voldoende mogelijkheden om complexere processen voor zowel WMS als TMS te ondersteunen in combinatie met het power platform en een moderne Microsoft365 werkplek. SupplyChain365 bestaat uit 4 modules en een aantal componenten: de Business Central Extension, een portal voor beheer, een App die te downloaden is vanuit de Playstore en de SupplyChain365 API zodat het systeem digitaal kan samenwerken met supply chain partners en andere systemen.

Ga naar: SupplyChain365.com

Software voor logistieke executie

Supplychain365 helpt organisaties met digitaal samenwerken en verhoogd de voorraadzichtbaarheid tussen ketenpartners. De oplossing is 100% volledig geïntegreerd in Microsoft Dynamics365 Business Central. Daarnaast is SupplyChain365 een veilige en betrouwbare cloud oplossing die het mogelijk maakt om in real-time gegevens uit te wisselen en operationele processen in de kern automatiseert. SupplyChain365 combineert Warehouse executie (WMS) en Transport executie (TMS) met de ERP functionaliteit van Business Central in één geïntegreerd systeem. Daarnaast biedt SupplyChain365 specifieke functionaliteit voor logistiek dienstverleners (3PL’ers) die voorraadbeheer voor derden uitvoeren. De module Collaborate & Exchange is een toevoeging waarmee het mogelijk is om digitaal gegevens uit te wisselen met ketenpartners.

SupplyChain365 Extension

Appsource: Store voor Validated Business Applicaties

SupplyChain365 Extension kan eenvoudig toegevoegd worden vanuit Microsoft’s Appsource. De online marketplaats voor business applicaties. Appsource applicaties zijn door Microsoft gevalideerd voordat deze gepubliceerd kunnen worden. Om gebruik te kunnen maken van SupplyChain365 extension is registreren via onze registratieportal noodzakelijk.

SupplyChain365 Android APP

Eenvoudig barcode scanning & label printing in Business Central

De SupplyChain365 Android App is geschikt voor de modules Warehouse en/of Transport. Het is een slimme applicatie die direct samenwerkt met Business Central zodra de omgevingen gekoppeld zijn en het device is toegevoegd aan SupplyChain365. Dankzij barcode scanning worden er geen fouten gemaakt met het invoeren van gegevens.

De App kan eenvoudig gedownload worden van de Google Play store.

OPAL oplossingen

Oplossingen van OPAL zijn flexibel en modulair zodat je een systeem krijgt wat snel geïmplementeerd is en meetbaar resultaat geeft. Dit zorgt ervoor dat we onze oplossingen snel en effectief kunnen integreren met bestaande systemen zoals SAP (EWM), Microsoft Dynamics, Oracle, Manhattan WMS, Afas, Exact e.d.. Bij een IT oplossing van OPAL hoort een uitstekende dienstverlening en vlekkeloos incidentenbeheer voor uptime en continuïteit van je systeem.

Connect vandaag nog met ons team

Bel me terug