Printing oplossingen

Printer & Barcode oplossingen van OPAL

Tegenwoordig denk je er eigenlijk niet meer over na maar overal kom je barcodes tegen. In de logistiek zijn barcode labels een bewezen manier van voorraad- en magazijnbeheer. Tegenwoordig kan je zendingen volgen tot het bij de klant is, maar zelfs daar kunnen klanten barcodes scannen voor extra korting bij hun volgende bestelling. Om dit te faciliteren is een leger aan labelprinters nodig. Uiteraard heb je ook nog de correcte softwareapplicaties nodig om al deze barcodes correct te dirigeren. Wij helpen je niet alleen met het voorzien van de juiste en geschikte apparatuur voor iedere branche en toepassing. Wij kijken gezamenlijk naar de processen, bestaande systemen en bekijken op basis van jullie wensen en behoeften wat jullie nodig hebben.

PM42 printer oplossing

Mobiele printers bieden mobiele, betrouwbare en bovendien een robuuste oplossing om overal labels te printen, ongeacht de omgeving. Bij OPAL bieden wij een brede selectie aan mobiele printers van diverse fabrikanten. Deze printoplossingen zijn energie zuinig en zijn ontworpen voor de werkvloer. Waardoor valpartijen, vuil, stof, vocht en extreme temperaturen geen enkele uitdaging zijn.

Duurzame, betrouwbare en bovendien compacte desktop labelprinters. OPAL biedt een breed assortiment aan labelprinters van Honeywell en Zebra. De printers zijn ontworpen om honderden labels per dag te kunnen printen. Ze zijn eenvoudig in gebruik en te implementeren en geschikt voor diverse toepassingen. Verkrijgbaar in direct thermisch, thermisch transfer, healthcare omgevingen en RFID-labels.

Industriële labelprinters van Honeywell en Zebra zijn ontwikkeld met ook voor extreme omgevingen. Zo zijn ze uitgerust met stevige stalen constructies en kunnen ze wat misbruik aan. Deze ultra robuuste labelprinters zijn ideaal voor productie- en magazijn omgevingen waar veel bewegingen zijn. Bovendien kunnen ze duizenden labels per dag met gemak aan en zijn ze eenvoudig aan te passen naar jouw voorkeuren. En dit alles zonder het aan een computer aan te sluiten.

Bij OPAL leveren wij al jouw benodigdheden om betrouwbare barcode labels, wax ribbons en RFID tags. In alle formaten en afmetingen die je maar kan wensen. Uiteraard beschikken wij ook over goede labels en tags om stellingen te markeren. Zoek je iets unieks? Dan kunnen onze labelsexperts

Word een BarTender label print expert!

OPAL helpt jou stap vóór stap om een labelexpert te
worden, met BarTender! Ga snel naar de pagina voor
meer informatie of neem direct contact op!

Probeer BarTender nu gratis!

Producten

Bij OPAL streven we ernaar om een complementair aanbod te kunnen bieden van producten die ingezet kunnen worden voor het verbeteren van operationele processen. Daarbij letten we vooral op de toegevoegde waarde en unieke kenmerken van producten waar gebruikers waarde aan hechten. Zeker zo belangrijk is de kwaliteit, kennis, ervaring en commitment van de vendor voor het specifieke marktsegment van het betreffende product. Daarom heeft onze webshop dus geen 30 modellen barcode scanner met dezelfde kenmerken. Wij bieden een selectief aantal devices van betrouwbare merken met een uitstekende staat van dienst voor een eerlijke prijs. Advies nodig? Connect vandaag nog met ons team.

Barcode
Scanners

Label
Printers

Mobiele
Computers

Software

RFID

Webshop
Webshop
Webshop
Webshop
Webshop

OPAL oplossingen

Oplossingen van OPAL zijn flexibel en modulair zodat je een systeem krijgt wat snel geïmplementeerd is en meetbaar resultaat geeft. Dit zorgt ervoor dat we onze oplossingen snel en effectief kunnen integreren met bestaande systemen zoals SAP (EWM), Microsoft Dynamics, Oracle, Manhattan WMS, Afas, Exact e.d.. Bij een IT oplossing van OPAL hoort een uitstekende dienstverlening en vlekkeloos incidentenbeheer voor uptime en continuïteit van je systeem.

Connect vandaag nog met ons team

Bel me terug