RFID oplossingen

RFID: Identificatie Technologie voor Pro’s

RFID-systemen maken het retailers mogelijk om maximale controle te hebben over de voorraad, zodat ze flexibel kunnen zijn van fabrieksbestellingen tot aan het direct leveren bij de klant. De huidige RFID-technologie, met name op itemniveau, helpt de productiviteit van de winkel te verhogen als zowel een verkoopkanaal als een fulfilmentcentrum. Het helpt ook om de klanttevredenheid te verbeteren, fulfilment te optimaliseren en uiteindelijk de end-to-end ROI van de supply chain te verbeteren.

Wist u dat?

RFID op itemniveau kan gericht worden ingezet, en bijna onmiddellijk voordelen geven dankzij de efficiëntie, nauwkeurigheid en automatisering die het biedt. Bedrijven hebben ondervonden dat item-level RFID-tagging een verbeterde voorraadnauwkeurigheid geeft van 98 tot 99,9 procent. Kledingwinkeliers hebben de verkoop toe zien nemen met 4 tot 21 procent sinds dat ze begonnen zijn met RFID-tagging op item niveau.

RFID printers

Vehicle mount computers voor heftrucks en magazijntrucks zijn hét instrument om opdrachten aan de chauffeur te verstrekken. Een feilloze communicatie met het WMS of ERP-systeem maakt tijdrovende papieren lijsten overbodig en biedt de mogelijkheid om direct opdrachten toe te voegen. Klik hier om meer te weten te komen over de vehicle mount computers die wij kunnen leveren.

mobile workstation - trolley - OPAL Bull

RFID computers

Een rijdende werkplek maakt de computer, etiketprinter en scanner mobiel. Met z’n accu’s is het mogelijk om goederen in of uit te boeken, daar waar de pallets staan. Zonder tijdverlies door loopafstanden of gedoe met snoeren. Kijk voor onze eigen mobiele werkplekoplossing naar de OPAL Bull

Onze oplossingen

Oplossingen van OPAL zijn flexibel en modulair zodat je een systeem krijgt wat snel geïmplementeerd is en meetbaar resultaat geeft. Onze oplossingen kunnen we snel en effectief integreren met bestaande ERP systemen zoals Microsoft, SAP, Afas, Exact e.d.. Bij een IT oplossing van OPAL hoort een uitmuntende dienstverlening voor implementatie en vlekkeloos incidentenbeheer voor continuïteit van je systeem..

Connect vandaag nog met ons team: