Supply chain
Solutions
Integrator

OPAL – Foutloze executie

Als supply chain IT integrator, kent OPAL de complexiteit en uitdagingen van het optimaliseren van logistieke en supply chain processen. OPAL BV ontwikkelt, levert én beheert IT oplossingen voor supply chain executie. De oplossingen van OPAL komen het beste tot hun recht op de logistieke en industriële werkvloer. Binnen én buiten de muren van de organisatie. De systemen van OPAL sluiten op natuurlijke wijze aan bij het menselijk handelen. Tenslotte is de adoptie van nieuwe IT systemen een voorwaarde voor een succesvolle digitale transformatie. Daarom hanteert OPAL een “Mobile-first, Cloud-first” benadering met altijd de ‘human factor’ in gedachte. Zodoende helpen wij bedrijven kloven te overbruggen en verhogen wij de effectiviteit en productiviteit van organisaties. OPAL levert de topmerken van hardware en software producten en voegt daar zoveel mogelijk waarde aan toe door professionele dienstverlening, agile software development en uitstekende managed services & beheeroplossingen.

OPAL – Supply chain IT oplossingen

OPAL levert merk-onafhankelijke oplossingen voor het optimaliseren van operationele en logistieke processen binnen organisaties. Dat doen wij door het inzetten van slimme software oplossingen, automatische identificatie (barcode & RFID systemen), tracking & tracing en mobiele datacollectie oplossingen. Onze klanten zijn vooral bedrijven in de groothandel, retail, gezondheidszorg, industrie en logistieke dienstverlening.

Logistieke branche oplossingen

Bij OPAL vinden we het belangrijk te begrijpen wat onze klanten willen bereiken, maar ook datgene wat hun belemmert dat te bereiken. Je kunt bij ons terecht voor het aanschaffen en/of vervangen van apparatuur van Zebra, Honeywell en andere merken. Maar OPAL verzorgt ook het implementeren en ontwikkelen van software oplossingen. Wij bouwen mobiele APPs en integreren die met back-end systemen zoals SAP, Microsoft Dynamics, Exact, Unit4 etc. (ERP/WMS/TMS). De OPAL specialisten spreken jou taal en kennen de zakelijke uitdagingen die zich in operationele processen voordoen. Of je nu een gezondheidszorginstelling bent, logistiek dienstverlener, producent, groothandel of retailorganisatie, OPAL denkt met je mee over het inzetten van mobiele devices, cloud-computing, security, automatische identificatie, printing en enterprise mobility om specifieke processen te verbeteren.

Kies OPAL voor foutloze executie

Jarenlange ervaring

  • 25 jaar ervaring
  • Europees dekkend netwerk.
  • 120 specialisten

Neem contact op voor een goed gesprek.

Vergaande service

  • Persoonlijke aanpak
  • Gecertificeerde professionals
  • Snelle respons

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9!

Betrouwbaar

  • Voor multinationals en MKB
  • Top merken en bewezen technologie
  • Gevalideerd en getest

Systemen van OPAL worden vaak onder de meest uitdagende omstandigheden ingezet.

OPAL Werkwijze

De OPAL werkwijze is gebaseerd op het AGILE-framework en bestaat uit verschillende fasen voor het aanpakken van projecten. De initialize fase bestaat uit het inrichten en uitdenken van het project. Vervolgens gebruiken onze techneuten en ontwikkelaar het SCRUM-framework voor het realiseren van uw oplossing. Dit proces heeft zich al keer op keer bewezen en succesvolle samenwerkingen.

De voordelen van onze werkwijze:

OPAL Projectaanpak

Connect vandaag nog met ons team

Bel me terug