OPAL BV:
Supply chain
Solutions Integrator

OPAL – Supply chain IT oplossingen

OPAL levert IT oplossingen supply chain executie

Als Supply chain solutions integrator, kent OPAL de complexiteit en uitdagingen van het optimaliseren van logistieke en operationele supply chain processen. OPAL BV levert IT oplossingen voor logistiek en supply chain executie. Dit zijn IT systemen (hardware & software) voor Warehouse management (WMS) en Transport management (TMS). De oplossingen van OPAL komen het beste tot hun recht op de logistieke en industriële werkvloer. Binnen én buiten de muren van de organisatie. De systemen van OPAL sluiten op natuurlijke wijze aan bij het menselijk handelen. Tenslotte is de adoptie van nieuwe IT systemen een voorwaarde voor een succesvolle digitale transformatie. Daarom hanteert OPAL een “Mobile-first, Cloud-first” benadering met altijd de ‘human factor’ in gedachte. Zodoende helpen wij bedrijven kloven te overbruggen en verhogen wij de effectiviteit en productiviteit van organisaties. OPAL levert de topmerken van hardware en software producten en voegt daar zoveel mogelijk waarde aan toe door professionele dienstverlening, agile software development en uitstekende managed services & beheerdiensten.

OPAL levert merk-onafhankelijke oplossingen voor het optimaliseren van operationele en logistieke processen binnen organisaties. Dat doen wij door het inzetten van slimme software oplossingen, automatische identificatie (barcode & RFID systemen), tracking & tracing en mobiele datacollectie oplossingen. Onze klanten zijn vooral bedrijven in de groothandel, retail, gezondheidszorg, industrie en logistieke dienstverlening.

Bij OPAL vinden we het belangrijk te begrijpen wat onze klanten willen bereiken, maar ook datgene wat hun belemmert dat te bereiken. Je kunt bij ons terecht voor het aanschaffen en/of vervangen van apparatuur van Zebra, Honeywell en andere merken. Maar OPAL verzorgt ook het implementeren en ontwikkelen van software oplossingen. Wij bouwen mobiele APPs en integreren die met back-end systemen zoals SAP (EWM), Microsoft Dynamics, Manhattan WMS, Afas, Exact, Unit4 etc. (ERP/WMS/TMS). De OPAL specialisten spreken jou taal en kennen de zakelijke uitdagingen die zich in operationele processen voordoen. Of je nu een gezondheidszorginstelling bent, logistiek dienstverlener, producent, groothandel of retail organisatie, OPAL denkt met je mee over het inzetten van mobiele devices, cloud-computing, security, automatische identificatie, printing en enterprise mobility om specifieke processen te verbeteren.

Waarom Kiezen voor OPAL?

Jarenlange ervaring

  • We hebben ruim 25 jaar ervaring
  • We zijn een Europees dekkend netwerk.
  • Er werken 150 specialisten bij OPAL

Neem contact op voor een goed gesprek.

Uitstekende service

  • We zijn persoonlijke en betrokken
  • We hebben gecertificeerde professionals
  • We geven snel antwoord op uw aanvraag

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9!

Betrouwbaar

  • We werken voor multinationals en MKB
  • We werken samen uitstekende partners
  • OPAL oplossingen zijn gevalideerd en getest

Maatschappelijk betrokken met focus op duurzaamheid

Als je complexe oplossingen realiseert, moet daar een duidelijke werkwijze voor zijn. Bij OPAL hebben we gekozen voor een AGILE aanpak van IT projecten. Dat houd in dat we werken met een backlog (statement-of-work) en dat we het werk verdelen in sprints met een sprintplanning en reviews/demo’s waarin de opdrachtgever regelmatig de gelegenheid krijgt om de voortgang te bewaken en feedback te geven. We verwelkomen regelmatige feedback zodat we belangrijke zaken als eerste opleveren. Zodoende leveren we maximale waarde voor de opdrachtgever. Lees meer…

Connect vandaag nog met ons team

Bel me terug