OPAL: Logistic Solutions Integrator

OPAL is uw partner voor logistieke IT oplossingen, automatische identificatie en draadloos/mobiel werken op de industriële werkvloer.

OPAL levert merk-onafhankelijke oplossingen voor het optimaliseren van operationele en logistieke processen binnen organisaties. Dat doen wij door het inzetten van slimme software oplossingen, automatische identificatie (barcode & RFID systemen), tracking & tracing en mobiele datacollectie oplossingen. Onze klanten zijn vooral bedrijven in de groothandel, retail, gezondheidszorg, industrie en logistieke dienstverlening.

Branche oplossingen

Bij OPAL vinden we het belangrijk te begrijpen wat onze klanten willen bereiken, maar ook datgene wat hun belemmert dat te bereiken. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor het aanschaffen en/of vervangen van apparatuur, maar OPAL biedt veel meer. Zo ontwikkelt ons team van specialisten logistieke IT oplossingen voor diverse branches/markten. Zij spreken uw taal en kennen uw zakelijke uitdagingen. Of u nu een gezondheidszorginstelling bent, logistiek dienstverlener, producent, groothandel of retailorganisatie, OPAL denkt met u mee over het inzetten van Automatische IDentificatie, Printing en Enterprise Mobility oplossingen om specifieke processen te verbeteren.

Jarenlange ervaring

OPAL heeft ruim 25 jaar ervaring en een Europees dekkend netwerk. Ruim 120 specialisten staan klaar om een oplossing te bieden voor uw vraagstuk. Neem contact op voor een goed gesprek.

Vergaande service

Onze service en ondersteuning onderscheidt ons. De gemotiveerde technische medewerkers van OPAL begeleiden u op deskundige wijze naar de juiste oplossing.

Betrouwbaar

De producten en oplossingen van OPAL zijn betrouwbaar en robuust. Systemen worden soms onder de meest uitdagende omstandigheden ingezet.

 

De Opal Werkwijze

De OPAL werkwijze is gebaseerd op het AGILE-framework en bestaat uit vier fases voor het aanpakken van projecten. De initialize fase bestaat uit het inrichten en uitdenken van het project. Vervolgens gebruiken onze techneuten en ontwikkelaar het SCRUM-framework voor het realiseren van uw oplossing. Dit proces heeft zich al keer op keer bewezen en succesvolle samenwerkingen.

Meer weten over onze werkwijzen? Wij vertellen je graag meer!

Contact