Over OPAL

IT oplossingen voor logistiek

Welkom bij OPAL Associates BV

OPAL is uw partner voor logistieke IT oplossingen, automatische identificatie en draadloos/mobiel werken op de industriële werkvloer.

OPAL levert merk-onafhankelijke oplossingen voor het optimaliseren van operationele en logistieke processen binnen organisaties. Dat doen wij door het inzetten van slimme software oplossingen, automatische identificatie (barcode & RFID systemen), tracking & tracing en mobiele datacollectie oplossingen. Onze klanten zijn vooral bedrijven in de groothandel, retail, gezondheidszorg, industrie en logistieke dienstverlening.

Onze oplossingen bestaan uit:

  • Software die wij in-huis op maat ontwikkelen voor onze klanten
  • Diensten voor het implementeren en beheren van systemen
  • Hardware van topmerken zoals: Zebra, Honeywell en Datalogic
  • Supplies (labels, ribbons, RFID tags e.d.)

OPAL staat voor innovatieve technologische branche oplossingen, betrokkenheid en kwaliteit van producten, service en diensten.

Branche oplossingen

Bij OPAL vinden we het belangrijk te begrijpen wat onze klanten willen bereiken, maar ook datgene wat hun belemmert dat te bereiken. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor het aanschaffen en/of vervangen van apparatuur, maar OPAL biedt veel meer. Zo ontwikkelt ons team van specialisten logistieke IT oplossingen voor diverse branches/markten. Zij spreken uw taal en kennen uw zakelijke uitdagingen. Of u nu een gezondheidszorginstelling bent, logistiek dienstverlener, producent, groothandel of retailorganisatie, OPAL denkt met u mee over het inzetten van Automatische IDentificatie, Printing en Enterprise Mobility oplossingen om specifieke processen te verbeteren.

Waarom OPAL

Jarenlange ervaring

OPAL heeft ruim 25 jaar ervaring en een Europees dekkend netwerk. Ruim 120 specialisten staan klaar om een oplossing te bieden voor uw vraagstuk. Neem contact op voor een goed gesprek.

Vergaande service

Onze service en ondersteuning onderscheidt ons. De gemotiveerde technische medewerkers van OPAL begeleiden u op deskundige wijze naar de juiste oplossing.

Betrouwbaar

De producten en oplossingen van OPAL zijn betrouwbaar en robuust. Systemen worden soms onder de meest uitdagende omstandigheden ingezet.