Ultimo Software & OPAL Associates BV maken samen de perfecte scanning totaaloplossing

April 2018 is Ultimo Software Solutions BV een partnership aangegaan met OPAL Associates BV.

Ultimo Software Solutions BV is sinds 1988 actief in het ontwikkelen van software voor het doelmatig beheer van bedrijfsmiddelen en processen. Ultimo mag zich in diverse marktsegmenten met de softwareproducten voor Facility, Maintenance, IT Service, Fleet en Infra Asset Management tot de marktleiders rekenen.

OPAL Associates BV is uw partner als het gaat om IT oplossingen voor logistiek, systeem integratie en draadloos en mobiel werken op de industriële werkvloer.
OPAL levert oplossingen voor het optimaliseren van operationele en logistieke processen Dat doen wij door het inzetten van slimme software oplossingen, automatische identificatie (barcode & RFID systemen), tracking & tracing en mobiele oplossingen.

Gezamenlijke missie
Het is onze missie om de gebruikers van Ultimo Software een betere totaaloplossing te bieden voor de Ultimo scanning oplossing. Door het gebruik van de speciaal voor u geselecteerde apparaten haalt u het meeste uit deze oplossing en kunt u genieten van onze complete service. Ultimo & OPAL zorgen er in deze combinatie voor dat we de kwaliteit van de voorraadbeheeroplossing hoog houden.

Waarom de samenwerking

OPAL ondersteunt Ultimo gebruikers al jaren lang. Voor de vernieuwde voorraadbeheer app heeft OPAL ondersteuning kunnen bieden vanuit de expertise op het gebied van Enterprise Mobility. OPAL heeft in overleg met Ultimo hardware apparaten geselecteerd welke de Ultimo software het beste tot zijn recht laten komen. Om de hardware keuze voor de Ultimo gebruiker makkelijk te maken, heeft OPAL heeft een flyer gemaakt. Hierop is duidelijk weergegeven van welke hardware en service er gebruik gemaakt kan worden.

Met deze samenwerking waarborgt Ultimo het service niveau voor haar gebruikers dat zij nastreeft

Voordelen voor u als klant

  • U wordt geïnformeerd door een specialist op het gebied van de te gebruiken apparaten;
  • U heeft een totaaloplossing waardoor de Ultimo software het beste tot zijn recht komt;
  • OPAL verzorgt het support op de hardware en beheert ook de mobiele werkplekken;
  • Het beheerplatform van OPAL biedt de Ultimo gebruiker voordeel, maar fungeert ook als verlengstuk voor de Ultimo helpdesk bij zaken die software gerelateerd zijn;
  • Op afstand kan OPAL allerlei variabelen inzien om het apparaat te diagnosticeren indien er problemen voordoen;
  • OPAL zorgt er met geavanceerde en beveiligde platformen voor dat uw Ultimo scanner altijd de volledige aandacht heeft;
  • Haal- en breng service van de apparaten wanneer er defecten optreden;
  • De instellingen van uw device worden gewaarborgd. De apparaten komen na reparatie weer gebruiksklaar bij de gebruiker terug.

Het grootste voordeel is dat u volledig ontzorgd wordt!

Indien u meer informatie wenst, dan horen we dit graag.

OPAL BV Ultimo Software Solutions
088-2353400 0341-423737
info@opalbv.com info@ultimo.com

Wij zijn geïnteresseerd in uw logistieke vraagstuk
Neem nu contact met ons op

Contact