Logistieke IT oplossingen voor Retail

Bij OPAL vinden we het belangrijk te begrijpen wat onze klanten willen bereiken, maar ook datgene wat hun belemmert. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor het aanschaffen en/of vervangen van apparatuur, maar we bieden veel meer. Zo heeft OPAL een team van Retail specialisten dat uw processen met de daarbij behorende uitdagingen en wetgevingen verstaat. OPAL denkt met u mee over het inzetten van Automatische IDentificatie, Printing en Enterprise Mobility oplossingen om specifieke processen te verbeteren.

Retail Inventory
Zelfscanning

De klantenervaring staat centraal!

Het gebruik van smartphones en mobility heeft onze manier van leven enorm verandert. Vooral de manier waarop producten gekocht worden en de informatie die over producten beschikbaar is, hebben ervoor gezorgd dat het gehele retail landschap de afgelopen jaren sterk is verandert. Multichannel en Omnichannel strategieën worden standaard bij de meeste winkelformules terwijl e-tailers hun opmars maken in de winkelstraten met experience centers. maar voor elke retailonderneming staat de klantenervaring centraal.

OPAL levert oplossingen en diensten voor detail- en groothandel ondernemingen waarbij de klantenervaring positief beïnvloed wordt. Oplossingen die kosten besparen, degelijk zijn en een snelle ROI hebben. Bijvoorbeeld oplossingen voor zelfscanning, Click & Collect oplossingen en zelf check-out. Maar ook nauwkeurige voorraadbeheer oplossingen op winkelniveau (barcode en/of RFID) zodat uw Multichannel strategie echt kan slagen. Mobility oplossingen die winkelpersoneel in staat stellen om sneller, over dezelfde (of meer) informatie te beschikken dan klanten standaard op hun smartphone via Google kunnen vinden. Al dit soort oplossing gebruiken WiFi netwerken en het internet + cloud systemen om informatie razend snel op het juiste moment op de juiste plaats beschikbaar te hebben.

Meer weten? Neem contact op

Staat u voor een uitdaging met uw organisatie of wilt u weten welke oplossingen OPAL voor Retail biedt? Neem dan contact met ons op!