OPAL SAP Labelmanagement

Het markeren en labellen van producten en pakketten is in de laatste jaren van groot belang geworden voor bedrijven en instellingen. Het op juiste wijze etiketteren van producten, verpakkingen en pakketten is een bedrijfskritische operatie geworden voor alle belanghebbende in de gehele supply chain. Veel branches en industrieën hebben nationale en/of internationale standaarden voor etiket content en lay-out gedefinieerd om productiviteit in the supply chain te garanderen.

Bedrijven worden daarnaast continu geconfronteerd met nieuwe requirements van klanten en leveranciers op het vlak van codering, etiketten lay-outs en product labels. Wijzigingen aan bestaande markeringen moeten snel, kosten effectief en correct geïmplementeerd worden. De keuze van merk/type labelprinter speelt daarbij een belangrijke rol vanwege een eenduidige aansturing. Maar het organisatie breed aanpassen van labellay-outs naar nieuwe standaarden en deze integreren in een “on-demand” label printproces wat vanuit een centraal ERP systeem wordt geregeld blijft voor veel bedrijven een uitdaging.

Voor SAP® klanten ontwikkelde OPAL SAP® Label Management, een software oplossing voor het op effectieve wijze creëren, printen en beheren van labels, labellayouts en labelprinters direct in het SAP® Systeem.

OPAL LABELMANAGEMENT OPLOSSING
OPAL SAP Label Management

Label ontwerp in OPAL Labelmanagement

OPAL ondersteund de laatste professionele label layout software, zoals BarTender van Seagull Scientific. De software is volledig geïntegreerd in de OPAL applicatie AddOn voor SAP® waardoor label ontwerp, beheer en printen geheel onafhankelijk wordt gemaakt van kostbare aanpassingen aan uw SAP® omgeving. Labelmanagement van OPAL voorziet geheel in het creëren van labels volgens voor u specifieke standaard en ondersteund alle hedendaagse label ontwerp standaarden van alle verschillende industrieën en toepassingen. Er zijn nagenoeg geen beperkingen in het ontwerpen en beheren van label layouts. De software voorziet in unicode voor tekst, true- en opentype karakters inclusief speciale karakters an printer-merk-onafhankelijke fonts die gebruikt kunnen worden op het label ontwerp.

Meer weten over OPAL SAP® Label Management..?

© Copyright - OPAL Associates BV - Logistieke IT oplossingen