OPAL – Break/Fix service & repair

AutoID, printing en mobility apparatuur worden vaak ingezet in een bedrijfskritische omgeving. Incidenten kunnen grote gevolgen hebben voor het primaire bedrijfsproces. Vooral aspecten als: IT-capaciteit, defecten/storingen en beheer van de configuratie kunnen uw interne organisatie enorm belasten. Ter ondersteuning biedt OPAL hiervoor haar IDCare ServicePacks die ontlasten en inzicht verschaffen. Door ons eenvoudige proces hoeft u enkel online een melding te maken van uw probleem, waarna wij het volledig voor u afhandelen. Wij ontlasten u vanaf het moment dat we het product ophalen tot het moment dat wij het product weer gebruiksklaar bij u afleveren. Door onze expertise en standaardisatie van processen, kunnen wij onze middelen gestructureerd inzetten ten behoeve van uw organisatie met een vaste lage kostenstructuur.

OPAL heeft hiervoor een team van support engineers dat systemen voor onze klanten beheert, configureert en repareert. De afhandeling van uw reparatie gaat via onze service portal. Via deze portal kunt u:

    • Een defect aanmelden (RMA)
    • Een helpdesk vraag stellen (Supportticket)
    • Een helpdesk vraag stellen (Supportticket)

Na ontvangst van uw defect in het OPAL reparatiecentrum zal onze supportafdeling uw probleem verder diagnosticeren en behandelen. Mocht een diagnose bij u op locatie gewenst zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden bij onze servicedienst. Wij werken nauw samen met de fabrikanten om de hoogste servicekwaliteit te bieden en gebruiken originele onderdelen en erkende processen.

Wij komen graag met u in contact!