OPAL – Software development

Van idee/concept tot oplossing

Elke medewerker in een organisatie heeft een idee voor het verbeteren van bedrijfsprocessen. Het is vaak noodzakelijk dat de bestaande software applicaties aangepast of uitgebreid moeten worden om deze verbeteringen te realiseren. Als systeem integrator weet OPAL als geen ander dat software ontwikkeling één van de belangrijkste pilaren is waarmee het succes van ieder automatiseringsproject valt of staat.

Maatwerk software
OPAL levert maatwerk applicatie software, mobiele apps en webbased applicaties met integratie in back-end en/of database systemen. Ook werken wij veel samen met ERP software partners en leveranciers voor de integratie van bijvoorbeeld mobiele applicaties, barcode-labelprinting applicaties en/of RFID applicaties in bestaande systemen.

Standaard oplossingen
Naast maatwerk realiseerd OPAL standaard oplossingen op basis van het OMS framework. Een standaard platform voor mobiele software oplossingen waarbij vaak papieren processen omgezet worden naar digitale, mobiele, draadloze systemen voor kwaliteitsverbetering en efficiëntie.

Software beheerconcepten
Of u nu kiest voor maatwerk software of een standaard oplossing, bij OPAL staat altijd het beheer van het totale automatiseringssysteem centraal. Een mobiele app maken, kunnen heel veel bedrijven. Voor een oplossing die schaalbaar is, beheersbaar is en waar u jaren probleemloos mee kunt werken, moet u bij OPAL zijn. De oplossingen van OPAL in combinatie met ons service en beheerconcept is robuust en blijft compatibel met de komst van nieuwe hardware, OS’s en infrastructuur.

Heeft u een idee/concept, wij nemen graag contact met u op