OPAL – Systeem integratie

Om het mogelijk te maken dat de juiste medewerkers op het juiste moment over de juiste informatie beschikken om hun werk te kunnen doen, is in het huidige ICT tijdperk haast een onmogelijke opgave. Bedrijven en instellingen gebruiken een veelvoud van systemen, applicaties en apparatuur ter ondersteuning van hun (bedrijfs)processen. Door de groei van ICT worden bij veel organisaties voor één enkel proces meerdere systemen door elkaar heen gebruikt. Daarnaast worden gebruikers veeleisend op het gebied van draadloos en mobiel werken en informatie moet ook nog eens altijd en overal beschikbaar zijn.

Het optimaliseren van deze processen is onmogelijk zonder systeem integratie. Door het oog van OPAL zien wij systeem integratie als het oplossen van een complexe puzzel. Dat doen wij door een goede afstemming met partners, leveranciers en klant om er gezamenlijk voor te zorgen dat elk puzzelstukje op zijn plaats valt, zodat het totaalplaatje zichtbaar wordt.

Onze werkwijze

OPAL biedt oplossingen voor draadloos en mobiel werken en tracking & tracing oplossingen voor bedrijfskritische toepassingen. Hierbij worden gebruikers uitgerust met robuuste mobiele computers die “in-field” óf “in-house” gebruikt worden om “real-time” gegevens te kunnen inzien, muteren en verwerken. Om deze oplossingen te realiseren hanteren wij ons Initialize-Integrate-Manage principe.

Het op de juiste wijze invoeren van geïntegreerde mobiele oplossingen zodat uw organisatie slagvaardiger en productiever wordt, vereist een goede planning, afstemming en de juiste instrumenten om het plan tijdig bij te sturen. Hieronder een toelichting van deze instrumenten waarmee geïntegreerde mobiele oplossingen voor bedrijfskritische toepassingen gerealiseerd worden.

Initialize

Met behulp van een intake wordt uw werkwijze en proces in kaart gebracht door een analyse van de huidige situatie en de gewenste situatie. Er wordt rekening gehouden met de toepassing (in-house of in-field) en de gebruiker (line-worker of knowledge-worker).

Integrate

OPAL biedt mogelijkheden voor software applicatieontwikkeling en integratie van hardware, software én beheertool in (ERP) back-end systemen. Dit kan een maatwerk oplossing zijn of een standaard oplossing gebaseerd op ons OMS framework.

Manage

Het beheren van de infrastructuur, devices en applicaties is van cruciaal belang om up-time, betrouwbaarheid en continuïteit te waarborgen. Met de OPAL service- en beheerconcepten, wordt inzicht verschaft in de totale operationele kosten van de oplossing. OPAL biedt beheertools als oplossing en als dienst.

Wij komen graag met u in contact!