Logistieke IT oplossingen voor Transport & Logistiek

Bij OPAL vinden we het belangrijk te begrijpen wat onze klanten willen bereiken, maar ook datgene wat hun belemmert. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor het aanschaffen en/of vervangen van apparatuur, maar we bieden veel meer. Zo heeft OPAL een team van Transport & Logistiek specialisten dat uw processen met de daarbij behorende uitdagingen en wetgevingen verstaat. OPAL denkt met u mee over het inzetten van Automatische IDentificatie, Printing en Enterprise Mobility oplossingen om specifieke processen te verbeteren.

Transport & Logistiek
Transport & Logistiek

Het bereiken van de juiste balans van efficiency, nauwkeurigheid en kostenbeheersing is een grote uitdaging voor de transport en logistieke bedrijven. Operationele uitdagingen zijn onder meer:

  • Gebrek aan inzicht in tijdschema’s van leveringen
  • Vertragingen in zendingen en hierdoor in facturatie
  • Beperkte traceability van goederen in processen
  • Inefficiënt gebruik van middelen, voertuigen en personeel

OPAL ondersteunt bedrijven in de transport en logistiek met het inzetten van de juiste toepassingen op de juiste plaats om zodoende een oplossing te creëren die het verschil maakt. Door het benutten van de mogelijkheden van “Cloud Computing” en “Internet of Things” (IoT), gecombineerd met technologieën zoals barcodering, RFID, Enterprise Mobility en WLAN, geven wij u real-time inzicht in goederen, leveringen, wagenpark, materiaal en personeel. Vanaf het moment dat de eerste goederenontvangst plaatsvindt tot het moment van levering.

Meer weten? Neem contact op

Staat u voor een uitdaging met uw organisatie of wilt u weten welke oplossingen OPAL voor Transport en Distributie biedt? Neem dan contact met ons op!