Werken bij OPAL,
jouw nieuwe werkgever

OPAL Associates BV is een ambitieuze internationale onderneming met een team van jonge professionals.  OPAL heeft een breed assortiment  oplossingen voor het verbeteren van logistieke en operationele processen. OPAL Nederland is onderdeel van de OPAL groep met hoofdvestiging in Zwitserland (OPAL Holding AG). OPAL heeft een open en informele organisatiecultuur, gericht op prestaties in teamverband. Wij streven naar wederzijds gunstige lange termijn relaties met onze medewerkers, klanten, leveranciers en relaties. Kenmerken van onze medewerkers en cultuur zijn openheid en eerlijkheid, pro-actief, zelf startend, zelfsturend, sociaal en positief-kritisch ondersteunend.

OPAL, modern, relevant & maatschappelijk betrokken…

OPAL is een moderne werkgever en is goed voor haar medewerkers. De business van OPAL is altijd relevant voor de maatschappij wat baanzekerheid biedt. Bij OPAL krijgen medewerkers een eerlijk salaris en profiteren alle medewerkers wanneer de ondernemingsdoelstelling worden behaald. Tevens is het bij OPAL vanzelfsprekend dat bedrijfssuccessen en uitstekende teamprestaties op gepaste wijze gevierd worden. Daardoor is er bij OPAL een laag personeelsverloop en ziekteverzuim. Een paar keer per jaar hebben we buiten werktijd een company-meeting die we altijd op een gezellige manier afsluiten. Daarnaast organiseren medewerkers vaak zelf: teamuitjes, sportieve activiteiten en game-nights in onze eigen kantine/gameroom waar OPAL medewerkers vrijblijvend aan kunnen deelnemen. Uiteraard doen we alles veilig en nemen we altijd de nodige hygiënische voorzorgmaatregelen tijdens bijeenkomsten.

OPAL in Nederland is gehuisvest in Nijmegen op Kerkenbos, 10 minuten lopen vanaf station Nijmegen Dukenburg en vlakbij afrit 2 van de A73, We zitten sinds 1 januari 2019 in een gloednieuw, vrijstaand kantoorpand van 3 verdiepingen. Het gehele pand is duurzaam verbouwd, zo hebben we geen gasaansluiting meer en uitsluitend led verlichting.  Het dak van ons pand hebben we vol gelegd met zonnepanelen en er zijn veel energie besparende maatregelen genomen omdat we graag willen bijdragen aan een goed milieu. Inmiddels is ons wagenpark grotendeels elektrisch en bespreken we altijd eerst met opdrachtgevers of de werkzaamheden op afstand (remote) uitgevoerd kunnen worden. OPAL steunt goede doelen, zo doneren we jaarlijks aan KiKa en BarcodeForLife.

OPAL, transparant, doelgericht

Bij OPAL gebruiken we geavanceerde informatie systemen en werken altijd met actuele computer apparatuur, software  en gereedschap. Bij OPAL houden we ook van goede koffie (geen apparaten drek) en vinden we het belangrijk dat je een prettige werkplek hebt. Gezamenlijk de dag starten en eindigen is gebruikelijk en lunchen doen we met het hele team, tenzij je bij een klant aan het werk bent natuurlijk. We houden van een gezond leven, veel bewegen tijdens het werk en hebben dan ook altijd gratis werk-fruit voor onze medewerkers beschikbaar. Vrijdagmiddag sluiten we de week af met een drankje en bitterballen:).

OPAL, professioneel & modern

Grofweg is de organisatie verdeelt in 2 hoofdstromen: Business en Operations. Bij “Business” doen we vooral aan verkoop, inkoop, marketing, administratie en boekhouding. Bij “Operations” werken onze technici die zich bezig houden met zaken zoals service, support en beheer, software ontwikkeling, project implementatie,  realisatie, logistiek, productie en planning.

Werken bij OPAL betekent dat je jezelf herkent in onze kernwaarden en datgene wat we bij OPAL willen bereiken en hoe we met elkaar omgaan. Dat vinden we belangrijk. Waarden als ‘integriteit’ en ‘proactieve werkhouding’ hebben we hoog in ons vaandel staan. Net als ‘teamgeest’ , ‘persoonlijk leiderschap’ en ‘persoonlijke ontwikkeling’.

Wij werken in een complexe omgeving logistiek en IT. Wij hebben dus dagelijks te maken met continu veranderende omstandigheden, veeleisende klanten en project-requirements die vaak wijzigen. Hierdoor past een Agile werkwijze perfect bij onze bedrijfsvoering. Wij houden dus enorm van problemen oplossen. We werken volgens het Scrum framework dus gebruiken we termen als: Backlog, Sprintplanning, Workitems, daily standup e.d.. Wij proberen onze werkzaamheden in iteraties te verdelen en nemen de tijd om te evalueren wat er wordt geleverd en hoe we dat de volgende keer beter en sneller kunnen doen.

Connect vandaag nog met ons team

Bel me terug