Wireless as a Service

Veel bedrijven en instellingen worstelen met uitdagingen voor het inzetten van een betrouwbaar en high-performance draadloze WLAN/WiFi infrastructuur. Hoge kosten, schaalbaarheid en een steile leercurve zijn de grootste belemmeringen voor het implementeren van up-to-date technologie die voldoet aan de hedendaagse standaarden (802.11n/ac) die mobiele devices gebruiken. Ook de toename van het aantal mobiele devices in organisaties stelt de nodige eisen aan de beschikbare draadloze infrastuctuur en technologie.

OPAL levert Cloud-based WLAN Management en Wireless-as-a-Service (WaaS) oplossingen die ontzorgen, kosten besparen en schaalbaar zijn. Dankzij het OPAL-cloud model voor WLAN Management, worden hoge investeringen voor lokale netwerken vermeden. Per klantlocatie of vestiging zijn er alleen access points nodig. Vooral organisaties met meerdere vestigingen kunnen meer dan 25% kosten besparen op WLAN apparatuur, installatie en beheer. Is uw draadloze netwerk toe aan een upgrade? Informeer naar de WLAN
Management oplossingen van OPAL.

Interesse in de Wireless as a Service oplossingen van OPAL? Een goed gesprek met onze adviseurs schept snel duidelijkheid. Neem contact met ons op: